95 tuotetta

Haikailetko Hollywoodin tähtien havitteleman huippumuodin perään? Muotimaailman kärkikastiin kuuluva McQ Alexander McQueen on silloin sinunkin brändisi. Se tekee vaikuttavia vaatteita, asusteita ja jalkineita urbaaneille uranaisille. Huippumerkki sopii myös erityisen rohkeasti pukeutuville miehille!

Tahdotko ehdottomasti yllättää ja hämmentää? Rakenna omaperäinen tyyli, jollainen ei joka päivä vastaan kävelekään. Tämä äärimmäinen maailmanmerkki tekee sen sinulle! Yhdistä hillityt naisten housut todella näyttävään puseroon, näin saat arvioivat silmät seuraamaan sinua. Tahdotko tyyliisi istuvan laukunkin tältä catwalkien lemmikiltä? Myös Emma Stone luottaa brändin tummaan pikkulaukkuun pitkän iltapuvun parina. Brändillä on miehillekin samankaltaista shokeeraavaa ilmettä, mutta myös hienostunutta hillittyä tyyliä. Korosta sitä vielä lisää makuusi sopivilla vöillä ja kenties vaikka upealla lompakollakin.

McQ Alexander McQueen erottuu aina massasta

McQ Alexander McQueen on ikoninen brändi, jolla on vahva ja jäljittelemätön persoonallisuus. Luksusmerkin muotokieli on näennäisen selkeää, mutta sen yllä leijuu määrittelemätön salaperäisyyden leima. Halutessasi voit nähdä vaatteiden kuviot pelkkinä kuvina. Osassa niistä on kuitenkin mukana taiteellisesti toteutettu puhutteleva sanoma, joka sinun täytyy ratkaista omalla tavallasi. Joukossa on myös tyylikästä eleettömyyttä, joka kutsuu seurakseen erityisen persoonallisia asusteita.

McQ Alexander McQueenin värityksissä ei vierasteta voimakkaita kontrasteja! Joskus sen tummanpuhuvia vaatteita saattaa korostaa vain pieni kirkas väriläiskä. Voit jatkaa samaa linjaa muussa vaatetuksessa tai nostaa rohkeasti tehoväritystä esille vaikkapa katseenkestävillä hatuilla ja huiveilla.

Hätkähdyttävän McQ Alexander McQueenin kengät nousevat upeasti esille pelkistetystä vaatetuksesta. Niiden korkeat korot huokuvat uhmakasta feminiinisyyttä, jolle löydät seuraa taidokkaasti toteutetuista laukuista. Matalat korot käyvät kyllä yhteen arkailemattomien reppujenkin kanssa. Miesten kengät heijastavat nykyaikaisen edellä kulkijan ajatonta ilmettä, jota vahvistat vaikka korostetun asiallisella tietokonelaukulla.

Yhdistele ja sekoita