Suodatin1

Menbur
Mallisto

78 tuotetta

Täydelliset kengät syntyvät mukavuuden ja designin virheettömänä yhdistelmänä. Kun niihin vielä yhdistää värimaailmaltaan sopivan käsilaukun, on asukokonaisuus viimeistelty erityiseksi. Toiveajatteluako? Ei todellakaan! Menbur liittää toisiinsa juuri nämä kaksi asiaa: kauniit kengät, joilla on mukava askeltaa, ja sievän käsilaukun aisapariksi.

Menburin kengät ja käsilaukut tekevät jokaisesta tyylistä täydellisen. On kyse sitten...

...ensimmäisistä treffeistä, joille tarvitset erityisen hyvät kengät. Sillä kun ollaan menossa hienosti syömään, ovat viettelevät korot pakolliset! Pukeudu pelkistettyyn mekkoon, jonka voit stailata kauniilla korkokengillä ja sopivalla käsilaukulla. Plateau-pohjilla saat pari senttiä lisää pituutta ja piikkikorot taas ovat juuri nyt erityisen trendikkäät. Kesällä kannattaa ehdottomasti valita sandaletit. Menburin remmikengissä on erityistä eleganssia. Täydennä kokonaisuus neliskanttisella käsilaukulla.

...gaalaillasta, johon tulee pukeutua arvokkaaseen, pitkään iltapukuun. Valitse Menbur-malliston hillityt umpinaiset kengät. Lookisi saa lisää tyylikkyyttä ja arvokkuutta. Toisin kuin kengät, saa käsilaukku olla huomiota herättävämpi. Värinsä puolesta sen tulisi sointua mekkoon, mutta muutoin pätee sääntö: Kanna sitä, mitä haluat.

...yökerhoon menemisestä ja hauskanpidosta & tanssimisesta ystävien kanssa. Kun aiot olla paljon liikkeessä, tarvitset tietenkin mukavat kengät. Kimaltelevilla Menbur-korkokengillä olet varmasti trendikäs ja käännät katseet – ja lisäksi voit huoletta juhlia koko illan, koska kengät ovat niin mukavat jalassa. Kenkiin sopivia käsilaukkuja löytyy kimaltelevilla yksityiskohdilla tai kokonaan kimallemateriaaleista valmistettuina. Pukeudu nahkaleggingseihin ja yhdistä ne aavistuksen läpikuultavaan, valkoiseen puseroon ja olet valmis!

...täydellisistä morsiuskengistä suurta päivää varten. Menburilla on laaja valikoima toinen toistaan kauniimpia morsiuskenkiä. Teräväkärkiset satiinipäällysteiset kengät hillityillä yksityiskohdilla, kuten ohuilla remmeillä tai pikku ruseteilla somistettuina, kääntävät katseet. Käsilaukun suhteen kannattaa pysytellä valkoisissa tai hopeanhohtoisissa malleissa. Jos rohkeutesi riittää väriläiskään, ota sinistä, vanhan sanonnan mukaan: ”Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä.”

Tutustu myös