Mallisto

Suositut filtterit
201 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Merrell edustaa vaelluskenkien ehdotonta aatelia. Sen valikoimista löytyvät loistokengät niin kevyille kuin haastavillekin vaelluksille. Etsit sitten tukevia vaelluskenkiä, kevyitä vaellustennareita tai tyylikkäitä vaellussandaaleita, Merrell on miesten, naisten ja lasten laadukas ja tyylikäs luottomerkki. Vaelluskenkien lisäksi arvostettu jenkkibrändi valmistaa makeita paljasjalkajuoksukenkiä sekä urbaaniinkin käyttöön erinomaisesti sopivia tennareita ja nilkkureita.

Merrell inspiroi ulkoilemaan

Merrell perustettiin 80-luvulla, ja siitä lähtien se on tuonut markkinoille huippulaadukkaita ja teknisesti huippuunsa hiottuja vaelluskenkiä. Niiden sporttinen ja raikas ulkonäkö on myös suuri syy suosioon! Brändin miesten ja naisten kevyet, tennareita muistuttavat vaelluskengät sopivat patikointiin ja luonnossa samoiluun. Niiden salaisuus on loistava pito ja erinomainen mukavuus. Ilmeeltään ja muotoilultaan kengät ovat sporttiset, ja värivaihtoehtoja on runsaasti pirteästä hillittyyn mustaan. Naisten ja miesten kevyet vaelluskengät voi yhdistää niin rentoihin farkkuihin ja t-paitaan kuin makeisiin vaellusshortseihin ja tyylikkääseen valkoiseen pellavapaitaankin. Naisten sirot vaellussandaalit sopivat myös lomamatkojen pitkille kävelyretkille kaupungissa, ja ne voi hyvin yhdistää rentoihin kesämekkoihin! Merkki on tietysti oiva kumppani haastavammillekin vaelluksille. Silloin valinta osuu maastosta ja ilmastosta riippuen tukeviin korkeavartisiin vaelluskenkiin vuorella tai ilman. Korkeavartisten vaelluskenkien ilme vaihtelee aina sporttisesta tennarityylistä perinteisiin nahkaisiin vaellusnilkkureihin. Merrellin muodikkaat vaelluskengät inspiroivat lapsiakin ulkoilemaan!

Merrell on lenkkeilijänkin luottomerkki

Tyylikkäästä designista ja trendikkäästä värimaailmasta tunnistaa myös Merrellin juoksukengät. Merkin kevyet ja sulavasti muotoillut miesten ja naisten paljasjalkajuoksukengät ovat nousseet suosikiksi lajin harrastajien parissa. Niiden päällikangas hengittää ja suojaa, ja tuntuma juoksualustaan on erinomainen! Erityisen tyylikkäitä ovat liukuvärjätyt, ihoa myötäilevät kenkämallit. Klassisten juoksukenkien ystäville merkin valikoimista löytyy taas tyylikkäitä, retrohenkisesti väritettyjä malleja. Ne sopivat lenkkipolkujen lisäksi sporttiseen miesten ja naisten urbaaniin tyyliin. Urbaaniin pukeutumiseen sopivat myös Merrellin tyylikkäät, vaelluskenkädesignista inspiroituneet nahkanilkkurit ja talvisaappaat.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Merrell tunnetaan ennen kaikkea ulkoilu- ja juoksukengistään. Yritys perustettiin vuonna 1981 ja se erikoistui alussa vaelluskenkien tuotantoon. Kolmikko Merrellin takana ovat Clark Matis, John Schweizer ja Randy J. Merrell. Matisilla ja Schweizerilla oli kokemusta Rossignolin suksitehtaasta ja he houkuttelivat mukaansa Merrellin, joka tunsi laatukenkien valmistamisprosessin. Merrellin kengistä tuli nopeasti suosittuja ja firman nimi säilyi ennallaan, vaikka Merrell päätti myydä osakkeensa ja lähteä yhtiöstä vuonna 1986.

Merrell - reippailua tyylillä!

Tunnetuin Merrell-malli on Jungle Moc, joka oli erityisen suosittu 2000-luvun alussa. Jungle Mocin pohja on keytrakenteinen, toisin kuin perinteisten vaelluskenkien. Malli oli myös vähemmän sporttisen näköinen kuin aiemmat Merrell-kengät. Nykyään brändi valmistaa monia eri tyyppisiä kenkiä, kuten sandaaleja, juoksukenkiä, tennareita ja perinteisiä vaelluskenkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Jalkineita on tarjolla joka säähän, olipa sitten paukkupakkanen tai kesähelle. Jalkojen hyvinvoinnista kiinnostuneille Merrell on loistovalinta, sillä kaikki kengät on erityisen mukavia käyttää. Merrell-kengät tulevat monissa väreissä tai malleissa. Kuten muitakin loistavia kenkämerkkejä, Zalando esittelee sinulle näyttävän kattauksen brändin kenkiä. Ota vastaan ulkoilukutsu ja lähde reippailemaan laadukkaat Merrellit jalassa!