Mallisto

139 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Mexx on kansainvälinen muotialan yritys, joka on kasvanut maailmanlaajuisesti vuodesta 1986 lähtien. Mexx tarjoaa nuorekkaita ja muodikkaita vaatteita sekä naisille että miehille, joille muotialan yritys on omistanut omat nopeassa tahdissa vaihtuvat mallistot. Hollannista maailmalle ponnahtanut yritys on menestynyt niin kotimaassa kuin ulkomaillakin merkin ajattomien linjojen ja monipuolisuuden vuoksi. Yrityksen päätavoite on keskittyä tarjoamaan monipuolinen, mutta trenditietoinen kokoelma vaatteita eri elämäntilanteisiin. Jopa 66 maassa edustettuna oleva merkki tarjoaa tuotteita vaatteista asusteisiin miehille ja naisille upeaan laatuunsa nähden edulliseen hintaan. Mexx hakee inspiraationsa kaupunkiympäristöstä ja sen asukkaista. Merkki on vaikuttunut kaupungissa valitsevasta positiivisesta energiasta, erilaisista tyyleistä ja vaihtelevista trendeistä. Mexxiä kuvaillessa ensimmäiseksi mieleen tulee sen klassisuus ja älykäs muotoilu yhdistettynä hintaan, joka sopii hyvin monelle laatua arvostavalle.

Monipuolinen valikoima ajattomia vaatteita Mexxiltä - nyt Zalandon verkkokaupassa!

Mexxin motto sen vaatteiden valmistuksessa on tarjota vaatteita ympäri maailmaa jokaiseen kellon aikaan. Merkin 6600 henkinen monipuolinen taustatyöntekijäjoukko työskentelee taukoamatta yrityksen menestyksen eteen, joten ei ihme, että merkin vaate- ja asustevalikoima on uskomattoman laaja. Yrityksen vaatteissa yhdistyvät positiivinen asenne ja energisyys, mikä välittyy myös vaatteiden materiaaleissa ja värivalikoimassa. Kietaise päällesi Mexxin lämmin neule ja vedä jalkaasi ihanasti istuvat farkut yhdistäen sen vielä säihkyviin koruihin. Voit nauttia todellisesta kaupunkilaistyylistä merkin vaatteiden välityksellä, joten tutustu viipymättä laajaan merkin klassisien tuotteiden valikoimaan nettikaupassamme. Meillä on nyt kunnia tarjota monipuolisena merkkinä tunnetun yrityksen vaatteita ja asusteita. Lupaamme sinulle nopean ja helpon toimituksen!

Mexxin laaja mallisto nyt esillä Zalandon nettikaupassa - tutustu ja vie parhaat päältä!

Mexx on tuotemerkkinä laaja-alainen, sillä sen yhtenä tavoitteena on mukautua mahdollisimman moneen kulttuuriin ja makuun. Kaikki tämä yhdistyy yritykselle tärkeään ajatusmailmaan, joka koostuu positiivisesta ajattelusta, avoimuudesta ja energisestä elämäntyylistä.. Tämä näkyy myös sen tarjoamissa mallistoissa, jotka hämmästyttävät monimuotoisuudellaan ja ovat olleet erittäin pidettyjä. Mexx käyttää materiaaleja, jotka tuntuvat hyvältä päällä ja mukautuvat tilanteeseen kuin tilanteeseen aidossa kaupunkilaishengessä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Mexxin mallistoon nettikaupassamme ja täyttämään ostoskorisi ihanilla tuotteilla. Hanki itsellesi todellinen kosmopoliittityyli suoraan Zalandon nettikaupasta ja häikäise tyylilläsi kaupungin sykkeessä. Tutustu siis nettikauppamme valikoimaan heti ja saat ansaitsemasi huomion pukeutumisellasi!

Hyödynnä ilmaiset palvelumme

Zalando tarjoaa sinulle aina ilmaisen toimituksen!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli sinulla on jotain kysyttävää: 0800 944 51 tai service@zalando.fi.

Saat tuotteillesi aina 30 päivän avoimen kaupan sekä maksuttoman palautuksen!

Yhdistele ja sekoita

Juhlakengät

Jakut

Rannekellot

Cocktailmekot

Nahkasaappaat