Suodatin1

Mexx
Mallisto

133 tuotetta

Mexx on tuttu ja laadustaan tunnettu vaatemerkki, jonka mallistosta löydät varmasti aina jotakin säväyttävää. Vaikka merkki on kaikille tuttu, malliston monipuolisuus ja vaihtelevuus takaavat sen, että brändin vaatteisiin ja asusteisiin luottamalla et koskaan huku massaan, vaan erotut aina joukosta. Jos siis kaipaat vaatekaappiisi trendejä seuraavaa luotettavaa laatua ja yksilöllisyyttä, Mexx on juuri sinulle sopiva valinta!

Mexxin syntytarina kuvastaa hyvin tämän amsterdamilaissyntyisen merkin sympaattista ja helposti lähestyttävää luonnetta. Brändin tarina alkoi nimittäin suudelmasta, aivan kuten meistä jokaisen! Merkin perustaja Rattan Chadha yhdisti vuonna 1986 kaksi eri brändiään ? miesten merkki Moustachen (M) ja naisten merkki Emanuellen (E) ? ja sinetöi sitten näiden merkkien liiton kahdella suudelmalla (XX), jolloin tulokseksi saatiin nimi MEXX. Mikäpä olisi sen romanttisempaa?

Mexx ? muotia koko perheelle

Mexx suunnittelee ja valmistaa laadukasta muotia sekä asusteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Vaikutteita mallistoihin saadaan ennen kaikkea suurkaupungin värikkäästä ja valloittavasta energiasta sekä sen mukaansatempaavasta vilinästä. Merkin vaatteet ovatkin samanaikaisesti sekä nuorekkaan trendikkäitä että klassisen tyylikkäitä.

Mexxin naisten malliston ehdottomia peruspilareita ovat merkin housut, neuleet ja topit, joita on helppo yhdistellä sekä keskenään että myös jo kaapista valmiiksi löytyviin vaatekappaleisiin. Vaatteiden naisellinen muotokieli kerää varmasti katseita, ja kauniisti hehkuvat värit piristävät mukavasti synkkääkin päivää ja saavat kasvot sekä ihon hehkumaan entistäkin kauniimmin.

Mexxin lasten mallistossa huomio keskittyy hauskoihin yksityiskohtiin, voimakkaisiin väreihin ja kiinnostaviin sekä lapsia miellyttäviin printteihin. Brändin miesten mallisto taas on energisen trendikäs, aivan kuten naistenkin, mutta silti samalla riittävän klassinen esimerkiksi päivittäistä työpukeutumista ajatellen. Merkin vaatteilla puet siis koko perheen persoonallisesti ja tyylikkäästi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua