Suositut filtterit
1 186 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

MICHAEL Michael Kors on kuuluisan amerikkalaisen luksusmuotisuunnittelija Michael Korsin urbaaneille, nuorille ja muotitietoisille aikuisille kohdistettu sisarmallisto. Mallisto edustaa brändin tuttua estetiikkaa: klassisen naisellisia vapaa-ajan vaatteita ja asusteita, joista ei asennetta puutu. Selkeälinjaisia mekkoja, hienostuneita käsilaukkuja ja koristeellisia iltalaukkuja – tätä kaikkea on MICHAEL Michael Kors.

Michael Korsin MICHAEL-mallisto lanseerattiin vuonna 2004 ja on siitä lähtien kasvanut eturivin muotivaikuttajien luottomerkiksi. Mallisto on erityisen tunnettu laukuistaan, joista monet ovat nousseet tämän hetken kuumimmiksi it-laukuiksi. Laadukkaita designer-laukkuja voi pitää hyvänä sijoituskohteena. Käsivarrella lepäävä veska ei kulu yhtä herkästi kuin kengät tai vaatteet, mutta on äärimmäisen tarpeellinen asuste, joka tekee asusta viimeistellyn näköisen. MICHAEL Michael Kors -mallistosta löydät aina ikityylikkäät värit kuten klassisen mustan, ruskean, navynsinisen tai viehkeän punaisen. Yhdistä laukkusi vielä samansävyisiin kenkiin ja huiviin, niin saat vakaan ja elegantin kokonaisuuden.

MICHAEL Michael Korsilla säihkyt kuin manhattanilainen muoti-ikoni

MICHAEL Michael Kors tarjoaa avaimet niin onnistuneeseen bisnes- kuin vapaa-ajan pukeutumiseenkin. Pidä asussasi aina kolme peruselementtiä, jotka tekevät siitä kiinnostavan. Yhdistä kauniit kangashousut täydellisesti laskeutuvaan toppiin ja lisää niiden rinnalle vielä välitöntä muotiuskottavuutta antava bleiseri. Merkin upeasti laskeutuvat haalarit taas luovat tyrmäävän naisellisen figuurin – pue haalarin pariksi näyttävä clutch ja korolliset sandaalit tai nilkkurit sääriä pidentämään. Älä myöskään unohda tutustua merkin hurmaavan naisellisiin mekkoihin, jotka ovat juuri sopivan sofistikoituneita puettavaksi toimistolle mutta toimivat myös loistavasti iltamenoissa.

Raikas naisellisuus kuvaa Michael Korsin suunnittelufilosofiaa osuvasti. Merkin luksustyyliset käsilaukut ja rennon tyylikkäät vaatteet tuovat mieleen Manhattanin trendikkäät naiset, jotka pysäyttävät taksin lennosta huristaakseen cocktail-kutsuille. Tuo ripaus newyorkilaista tyyliä pukeutumiseesi ja satsaa yhteen tämän hetken kuumimmista muotisuunnittelijoista!

Yhdistele ja sekoita