Asusteet
Laukut
Kellot
Pipot, Hatut & Lakit
Huivit & Kaulaliinat
Käsineet
Vyöt
Lompakot & kotelot
Korut
Solmiot & Asusteet
Kuulokkeet
Sateenvarjot
Muut
Miehet

Miesten asusteet / Ray-Ban

Koko
Merkki
Hinta
Väri
Aurinkolasien muoto
276 tuotetta
Lajittelu :

Tiedätkö mikä on jättikokoinen plussa Ray-Banin aurinkolaseissa? Ne vain vahvistavat itsenäistä tyyliäsi, olipa se sitten trendikäs tai retro. Jatka valitsemallasi tiellä tai hae virkistystä maskuliiniseen ilmeeseen aurinkolaseja vaihtelemalla. Aivan pieni muotikikka sinänsä, mutta toimii! Nämä alun perin amerikkalaisille lentäjille suunnitellut lasit hurmaavat sinut luontevalla istuvuudella ja ylellisellä laadulla.

Mitkä Ray-Banit tuntuvat sinusta omilta? Ikoniset lentäjänlasit ovat järeä klassikko menevälle miehelle. Ne istuvat myös pikkutarkan nykymiehen kaupunkikostyymiin. Esimerkkinä vaikka lyhyt välikausitakki, moitteeton neule ja asialliset chinot. Trendilasit ovat pukumiehen tärkeä tyylikeino. Muista lisäksi näyttävä laukku ja kenkien mielikuvitukselliset tehosteideat! Silmäile katunäkymää trendikkäiden aurinkolasien takaa, havaitset kyllä farkkutyyliäsi mittailevat katseet. Jos haluat muiden katseisiin enemmän intensiivisyyttä, pukeudu hevityyliseen nahkatakkiin. Lisää bootsit ja vahvista mielikuvaa itseohjautuvasta tyypistä. Toteuta omat tyyli-ideasi! Jokaisen tyylin hienosäätö suoritetaan aurinkolasien lisäksi sopivilla koruilla ja komeilla kelloilla.

Ray-Ban - enemmän kuin aurinkolasit

Jotkut Hollywood-tähdet suorastaan asuvat aurinkolaseissaan, niitä käytetään ulkona ja sisällä. Michael Polish vaihtelee Ray-Banejaan maskuliinisen tummasankaisista kevyemmän ilmeen metallisankoihin aina tilanteen mukaan. Kehyksissä ja linsseissä on houkuttavaa silmäniloa miehekkään kulmikkaista pirteän pyöreisiin muotoihin saakka. Mitkä niistä miellyttävät sinun silmiäsi eniten?

Kehysten värit ja kuosit heijastavat pysyvää glamouria. Trendivärit antavat sinulle tilaisuuden leikitellä ja saa niillä shokeeratakin. Linssien tummuus ja sävytys ovat tärkeä osa aurinkolasien ulkonäköä. Peitä silmät salaperäisesti tai anna niiden näkyä juuri sopivasti lasien läpi.

Ray-Banit ovat ansainneet ilmiömäisen suosionsa tarjoamalla persoonallisia vaihtoehtoja erityyppisille kasvoille. Ehkä löysit jo omasi. Kokeile silti välillä uutta ja riko totuttuja kaavoja!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista