Asusteet
Laukut
Pipot, Hatut & Lakit
Kellot
Vyöt
Korut
Lompakot & kotelot
Solmiot & Asusteet
Huivit & Kaulaliinat
Kuulokkeet
Käsineet
Sateenvarjot
Muut
Miehet

Miesten asusteet / Ray-Ban

 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Aurinkolasien muoto
  253 tuotetta
  |Lajittelu :
  Sivu 1/4

  10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

  Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

  Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.

  Tiedätkö mikä on jättikokoinen plussa Ray-Banin aurinkolaseissa? Ne vain vahvistavat itsenäistä tyyliäsi, olipa se sitten trendikäs tai retro. Jatka valitsemallasi tiellä tai hae virkistystä maskuliiniseen ilmeeseen aurinkolaseja vaihtelemalla. Aivan pieni muotikikka sinänsä, mutta toimii! Nämä alun perin amerikkalaisille lentäjille suunnitellut lasit hurmaavat sinut luontevalla istuvuudella ja ylellisellä laadulla.

  Mitkä Ray-Banit tuntuvat sinusta omilta? Ikoniset lentäjänlasit ovat järeä klassikko menevälle miehelle. Ne istuvat myös pikkutarkan nykymiehen kaupunkikostyymiin. Esimerkkinä vaikka lyhyt välikausitakki, moitteeton neule ja asialliset chinot. Trendilasit ovat pukumiehen tärkeä tyylikeino. Muista lisäksi näyttävä laukku ja kenkien mielikuvitukselliset tehosteideat! Silmäile katunäkymää trendikkäiden aurinkolasien takaa, havaitset kyllä farkkutyyliäsi mittailevat katseet. Jos haluat muiden katseisiin enemmän intensiivisyyttä, pukeudu hevityyliseen nahkatakkiin. Lisää bootsit ja vahvista mielikuvaa itseohjautuvasta tyypistä. Toteuta omat tyyli-ideasi! Jokaisen tyylin hienosäätö suoritetaan aurinkolasien lisäksi sopivilla koruilla ja komeilla kelloilla.

  Ray-Ban - enemmän kuin aurinkolasit

  Jotkut Hollywood-tähdet suorastaan asuvat aurinkolaseissaan, niitä käytetään ulkona ja sisällä. Michael Polish vaihtelee Ray-Banejaan maskuliinisen tummasankaisista kevyemmän ilmeen metallisankoihin aina tilanteen mukaan. Kehyksissä ja linsseissä on houkuttavaa silmäniloa miehekkään kulmikkaista pirteän pyöreisiin muotoihin saakka. Mitkä niistä miellyttävät sinun silmiäsi eniten?

  Kehysten värit ja kuosit heijastavat pysyvää glamouria. Trendivärit antavat sinulle tilaisuuden leikitellä ja saa niillä shokeeratakin. Linssien tummuus ja sävytys ovat tärkeä osa aurinkolasien ulkonäköä. Peitä silmät salaperäisesti tai anna niiden näkyä juuri sopivasti lasien läpi.

  Ray-Banit ovat ansainneet ilmiömäisen suosionsa tarjoamalla persoonallisia vaihtoehtoja erityyppisille kasvoille. Ehkä löysit jo omasi. Kokeile silti välillä uutta ja riko totuttuja kaavoja!

  Saatat pitää myös seuraavista tuotteista