Suodatin1

adidas Originals
Miesten kengät

483 tuotetta

Miesten adidas Originals -kengät edustavat autenttista ja uniikkia tennarimuotoilua, johon moni mies on luottanut jo vuosikymmeniä. Valikoima sisältää adidaksen retro-klassikot ja aikaansa edellä olleet klassikot, joihin on puhallettu uutta virtaa. Adidas Originals -tennarit tunnetaan uniikista designista, johon moni tyyli-ikoni ja uusia trendejä uniikilla tyylillään takova mies ihastuu kerta toisensa jälkeen. Jos etsit autenttista ilmettä, jolla lisätä särmää rentoon tyyliisi, kannattaa sinun silmäillä läpi adidas Originals -valikoima.

Miesten adidas Originals -kengät ovat täynnä katumuodin klassikoita

Tennarit ovat modernin miehen bootsit, sillä ne voi nykyään pukea lähes joka tilanteeseen ja tyyliin. Adidaksen retro-henkiset klassikkotennarit ovatkin monipuolinen ja ajankohtainen valinta, jos haluat näyttää huolettoman rennolta ja samalla siistiltä. Valkoiset adidas Originals -malliston tennarit, kuten Stan Smith ja Superstar, ovat nousseet miestenkin ykkösmuodiksi muutama vuosi sitten ja ovat edelleen ajankohtaiset. Valkoinen tai kokomusta malli on helppo yhdistää mihin tahansa tyyliin. Juuri nyt punainen ja neutraalit, maanläheiset värit ovat muodikkaita miesten tennarityylissä. Väriä ja retro-tunnelmaa löytyy esimerkiksi adidaksen Gazelle-mallista.

Adidas Originals -kengät tuovat innovoivaa ilmettä miesten pukeutumiseen

Miesten adidas Originals -kengät eivät ole pelkkiä retro-tennareita, vaan brändi luo myös huippuinnovatiivisia ja jopa futuristisia tennareita malleista, jotka olivat aikaansa edellä jo silloin, kun ne ensimmäisen kerran luotiin. Hyvänä esimerkkinä tästä on adidas Tubular, joka on täydellinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Se ilmentää nykyaikaista ja urbaania elämäntyyliä. Se on mukava, helposti yhdisteltävissä ja erottuu juuri sopivasti, vaikka neutraaleissa väreissä se onnistuukin olemaan hienostunut. Toinen tekninen malli, joka on löytänyt jälleen todellisten sneakerheadien ja tyylitaitureiden sydämiin, on 1993-vuoden suosikki EQT, joka edustaa modernia tyyliä, laadukkaita materiaaleja ja jalkaa täydellisesti tukevaa istuvuutta. Uudet ja raikkaat värit tekevät näistä uudistetuista adidas-kengistä ajankohtaisia. Yhdistä näyttävät tennarit pooloneuleeseen ja siisteihin housuihin, jotka on kääritty punteista rennosti ylös. Huolettoman huoliteltu athleisure-tyyli sporttisella vivahteella toimii niin toimistolla kuin vapaa-ajalla.

Tutustu myös