Timberland-kengät ovat syntyneet kestämään luonnon voimia ja raavasta työntekoa. Ennen kaikkea ne ovat merkittävä osa miesten urbaania streetwearia. Timberland on utilitäärisyydestä inspiraationsa imevän katumuodin viileä Don. Katsasta nämä makeat premium-popot - tyytyväiset askeleet taattu koko vuodeksi.

Timberland-kengät on suunniteltu ulkoilmassa viihtyvän karjun luottokengiksi, yhtä tiukasti ne palvelevat verkkaisesta elämänrytmistä kaupungin vilinässä nauttivan miehen jalkoja. Timberland sai alkunsa Yhdysvaltojen metsien ja vuoriston ympäröimästä New Englandista, joten on selvää, että merkki tietää mitä aktiiviset miehet kengiltään tahtovat. Merkki ei satsaa ainoastaan kenkien iskevään laatuun, vaan panostaa myös valmistusmenetelmiin, joissa otetaan luonto huomioon, käyttäen muun muassa kierrätysmateriaaleina muovipulloja.

Timberland-kengät - urbaani metsämies kiittää!

Hip hop toi ronskit Timberland-kengät 80-90-lukujen taitteessa katumuotiin. Nyt ne näkyvät vahvasti katukuvassa uudelleen. Eikä suotta, ovathan ne ajattoman tyylikkäät, kestävät ja erittäin mukavat. Suosituin malli on edelleen vehnänvärinen 6 inch -malli, joiden ensimmäinen pari valmistui reilu 40 vuotta sitten.

Timberlandit taipuvat niin farkkujen, collegehousujen kuin siistimmänkin tyylin kanssa. Voit valita maiharimallisista aina purjehduskenkiin. Äläkä ole tiukkis, vaan löysää Timberlandisi nauhat ja ota huolettoman viileä askellus vastaan. Parhaiten uuden rouheat saappaasi tulevat esiin kapeiden housujen kanssa.

Vehnänväriset maiharit ovat varma valinta raikkaaseen farkkutyyliin. Yhdistä sopivasti kulutetut farkut, rento huppari ja parkatakki kenkiisi. Mustat nappanahkaiset kengät toimivat jopa mustien kapeiden housujen ja pikkutakin kanssa, kun lähdet illanviettoon. Jos todella haluat säväyttää hip hop -maailman rohkeiden pukeutujien tapaan, valitse väriksi punainen, sininen tai valkoinen - valitse tällöin muuhun asuun graafinen väripaletti. Purkkarit tai tasapohjaiset tennarimalliset nauhakengät sopii parittaa shortsien kanssa. Katujen komein kolli astelee Timberlandeissa!

Yhdistele ja sekoita