Miehet

Miesten designermallisto

Suodatin

6,892 tuotetta

Miesten premium-mallisto


Vaivaton tapa tyylipisteiden napsimiseen löytyy tarkan designin maailmasta. Miesten premium-mallisto on avain mieleenpainuvaan tyyliin. Tee täsmäisku niin jalkineiden, särmikkäiden korujen kuin luottovaatteiden joukkoon.

Miesten premium-mallisto tasapainottaa asun kokonaisilmeen

Selkeä visuaalisuus, inspiroivat yksityiskohdat ja rohkea design tekevät vaikutuksen. Näitä kaikki tarjoaa miesten premium-mallisto annoskaupalla. Asun designtärppi päivittää kokonaisuuden hetkessä mieleenpainuvalla tavalla. Nappaa fiiliksen mukaan asun koukuksi statement-asuste tai rakenna kokonaisuus huolitellusti. Innostumme erityisesti valikoiman laatutietoisista materiaaleista, monipuolisesta värimaailmasta ja helposta yhdisteltävyydestä. Tutut klassikkovaatteet saavat uudenlaista virtaa premium-päivityksellä: kokeile esimerkiksi metallinhohtoisten jalkineiden tai isoprinttisen neuleen tarjoamaa muodikkuutta. Nyrkkisääntöjä onkin lupa ravistella: klassikkobrändit toimivat ketterästi niin brunssille tai palaveriin suunnatessa. Myös trendaava athleisure-tyyli piristyy premium-silauksesta. Laatuasusteet ovatkin tyylin käyntikortteja puhtaimmillaan! Kun garderobiin varustaa aina ajankohtaisia vaatteita, arjen asukokonaisuudet ovat helposti hallittavissa.

Skarppi premium-muoti toimii jokaisena viikonpäivänä

Tyyliniekkojen kuumimman design-malliston kiinnostavuutta lisää tietenkin toiminnallisuus. Valikoimme parhaat palat niin lomalle, toimistolle kuin juhlahumuun. Kun satsaamme arjen käytetyimmissä vaatteissa laatuun, kokonaisuus saa välitöntä ja persoonallista mielenkiintoa. Viileämpien päivien varalle selkeälinjaiset neuleet toimivat asun pehmentäjinä. Miksaa laatuneule niin farkkujen, chinojen kuin kangashousujen kanssa - vaikutelma toimii yhtä lailla! Astetta rennommalle tyyliniekalle suosittelemme yksisävyistä collegepaitaa, joka tuo asuun rentoa sporttisuutta. Käytettävyyttä tukevat leikkaukset toimivat myös alaosissa. Skannaa hyvin istuvat farkut vapaa-ajan rientoihin, ja viimeistele tyyli katutyylin rennolla repulla tai nahkaisella salkulla. Laadukkaat materiaalit toimivat myös kengissä: nauhalliset lyhytvartiset kengät pelastavat juhlatyylin, ja korkeavartiset bootsit ovat järeää tyyliä sään yllättäessä. Ja emme tietenkään unohda täydellisesti istuvaa pukutyyliä! Premium-valikoiman ajaton design toimii tilaisuudesta toiseen puvuissa, joiden jättämä vaikutelma on simppelin vakuuttava. Korumaiset asusteet toimivat jo itsessään pienenä statementtinä: skannaa suosikit rannekellojen, näyttävien sormusten ja kaulakorujen joukosta. Minimalistinen korutyyli toimii balanssissa niin neuleiden kuin hupparien tyylissä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua