Miehet

Miesten vaatteet / Diesel

Suodatin (1)

440 tuotetta

Muodin ruuhkaisesta valtavirrasta poikkeava Diesel kulkee rohkeasti omia polkujaan. Uniikit Diesel-vaatteet eivät varmasti petä sitä, joka etsii jotain kiehtovalla tavalla erilaista. Jotain, jossa on oikeanlaista kapinaa ja säpinää muotikliseiden rikkojaksi.

Diesel design on täynnä vahvoja ja vastakohtaisia mielikuvia, jotka kunnioittavat vanhaa mutta pyrkivät vapautumaan sen kahleista. Brändin tyylikkään provokatiivinen ilme syntyy trendien myötä ja vastaan käyvässä ristiaallokossa, taistelussa tylsyyttä ja mukautumista vastaan.

Karkean karismaattiset Diesel-vaatteet

Diesel-vaatteet ovat täynnä italialaista charmia sen perinteistä tyyliä haastavalla twistillä. Tavanomaisesta poiketen, se provosoi, hakee huomiota ja enemmänkin kiusoittelee katsomaan pitkään. Dieselin röyhkeän rohkealla ilmeellä tuot kutkuttavaa jännitystä tuttuun ja turvalliseen, arkiseen tyyliisi. Revittele räväkästi vaikkapa Dieselin epäsovinnaisesti revityillä farkuilla ja särmikkäällä nahkarotsilla tai pysy viileän tyylikkäänä linjakkaassa Diesel-puvussa keskustelun kiihtyessä maksimiinsa päivän palaverin aikana.

Mukaansatempaavasta farkkutyylistä tunnettu Diesel kehottaa rikkomaan rajoja, niin kulttuurisia kuin kaavoihinsa kangistuneita normejakin. Perinteinen farkku-t-paita-yhdistelmä saa uutta ilmaisuvoimaa farkkujen uniikista kuvioinnista ja t-paidan näyttävistä detaljeista. Vetoketjut, nahkakoristeet ja synkät silhuetit luovat vaarallisen tuntuista kiinnostavuutta, jota on vaikea vastustaa. Diesel-vaatteet puhuvat tummaa tyyliään silti pehmeitä linjoja pelkäämättä. Tältä tyylikkäältä kovanaamalta ei puutu mukavuutta sen enempää kuin käytöstapojakaan.

Jokainen Diesel-vaate on innovaatio. Kaikessa yksinkertaisuudessaan mallistojen kaikki vaatteet onnistuvat hämmästyttämään kekseliäillä ja hauskoilla ideoillaan. Jopa Dieselin luottoasu, farkkusetti, on kaukana tavallisesta. Kevyesti kulutetut, jämäkät farkut ja komeasti istuva kauluspaita luovat siistin ja ryhdikkään mutta silti niin rennon lookin. Jos kaipaat pidentävää efektiä, pukeudu tummiin, yksivärisiin vaatteisiin ja lyhyeen bomber- tai nahkatakkiin. Näillä varusteilla kulman kuumin kolli on valmis valloittamaan kaupungin kadut päivin öin.

Tutustu myös