Miesten vaatteet

Suositut filtterit
  • Vaatteet
2 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Miesten Tiger of Sweden Jeans -vaatteet haastavat perinteisen näkemyksen arkityylistä. Ylpeä ja rohkea brändi uurtaa uraa, joka perustuu laatuun ja innovaatioihin sekä skandinaavisen rauhalliseen ja säyseään ilmaisuun, joka sopii urbaanille nykymiehelle. Mikään ei ole merkin vaatteissa tavanomaista, vaikka ne sisältävätkin koko joukon monikäyttöisiä perusvaatteita farkuista trenssitakkeihin. Jokaisella vaatteella on omaleimainen ilmeensä, jossa käytännöllisyys ja siisti tyyli ovat täydellisessä balanssissa.

Miesten Tiger of Sweden Jeans -vaatteet ovat kiinnostavia joka tilanteessa

Arki saattaa joskus olla harmaata, mutta sillä on paljon merkitystä, onko se meleeratun harmaata vai tyylikkäästi harmaan eri sävyillä liukuvärjättyä. Tiger of Sweden käyttää tehokkaasti näitä värien ja materiaalien eri ilmeitä tuttuihin perusvaatteisiin. Pyöreällä pääntiellä varustetun neuleen perusmalli on täysin eri näköinen isompi silmukkaisella tekstuurilla kuin tiiviinä ja ohuena neuloksena. Valitut materiaalit vaikuttavat paidan istuvuuteen. Pehmoinen materiaali laskeutuu rennosti, kun taas jäykempi kangas kohentaa vaatteen ryhdikkyyttä. Yksityiskohdilla koristellut vaatteet saattavat olla yksinkertaisen hienostuneita, lähes huomaamattomia tai koko vaatetta hallitsevia ilmaisuja. Tiger of Sweden Jeans -vaatteiden printtipaidat on taitavasti aseteltu vaatteella, epätavanomaisiinkin kohtiin. Brändin logo tai nimi koristaa toisinaan valtavin kirjaimin paidan, mutta jättäytyy tyylikkäästi taka-alalle kiinnostavan efektin sisältävässä vaatteessa.

Modernin miehen huolettomat mutta näyttävät perusvaatteet

Tiger of Sweden Jeans -vaatteet sopivat kaikkiin elämäsi tilanteisiin ja tapaamisiin. Vaikka nimi viittaa farkkuihin, on mallistossa paljon muodollisempiakin alaosavaihtoehtoja, kuten chinoja, ja lukuisia eri yläosia neuletakeista t-paitoihin. Lisäksi brändin treenihousut ja -hupparit ovat niin siistejä, ettei niitä aluksi malta laittaa edes lenkille. Kun totut siihen, että ylläsi on aina hyvännäköinen setti, kuulut vihdoin tyylikkäiden miesten Tiger of Sweden -vaatteiden käyttäjäkuntaan. Parhaat kombinaatiot näyttävät aina vaivattomilta, vaikka niiden luomiseen olisi kulunutkin paljon aikaa ja vaivaa. Kun löydät muutaman yhteen sopivan perusvaatteen, luot useampia eri kokonaisuuksia vaihtelemalla ylä- ja alaosia keskenään. Tiger of Sweden Jeans -vaatteet muodostavat nopeasti vaatekaappisi perusteet ajankohtaisilla teemoillaan ja täydellisellä yhteensopivuudellaan.

Yhdistät helposti