Miesten mallisto / Desigual

Suodatin (1)

51 tuotetta

Desigual on tulinen espanjalainen tuotemerkki, joka rakastaa väriä. Värit tuovat mukanaan iloa ja positiivisuutta sekä roiman annoksen itsevarmuutta. Desigual-tuotemerkin design on hurmaavan elämäniloinen ja värikäs, ja se sopii täydellisesti modernille itsevarmalle miehelle. Vaatemallisto on leikkisä ja pirteä, ja tuotemerkki tarjoaa hienon valikoiman värikkäitä ja mukavia miesten printtipaitoja, vapaa-ajan kauluspaitoja ja shortseja rentoon ja persoonalliseen vapaa-aikaan. Tämän aurinkoinen tuotemerkki tuo rohkeiden ja värikkäiden printtien kautta positiivista energiaa elämäämme, ja sen miesten t-paidat, neuleet ja vapaa-ajan kauluspaidat ovat tästä erinomaisia esimerkkejä.

Desigual on tuotemerkki, jolla on ainutlaatuinen kyky yhdistää designissaan erilaisia värejä ja kuvioita toimiviksi kokonaisuuksiksi. Sen yksityiskohtaiset detaljit vievät perus t-paidan aivan uudelle tasolle. Miesten Desigual-vaatemallisto tarjoaa näyttävän persoonallista vapaa-ajan pukeutumista oman tyylinsä tuntevalle miehelle.

Ilahduta väreillä itseäsi ja ympäristöäsi – poimi suosikkisi persoonallisesta miesten Desigual-vaatemallistosta jokaiseen päivään

Miesten Desigual-valikoima tarjoaa monia käytännöllisiä, rentoja, mukavia ja ennen kaikkea iloisen energisiä miesten printtipaitoja, kevyitä shortseja ja mukavia huppareita – monissa mielenkiintoisissa ja persoonallisissa värien ja kuvioiden yhdistelmissä. Tuotemerkin miesten hupparit ja takit ovat täynnä kiehtovia detaljeja, ja nuorekas ja menevä design on monen mieleen. Brändin klassisessa miesten pikkutakissa perinteinen design ja trendikkäät detaljit kulkevat sulassa sovussa. Huppareiden ja neuleiden printit ja kuosit saavat sinut hyvälle tuulelle. Tuotemerkin t-paidat, pikeet ja kauluspaidat tuovat iloa ja energiaa jokaiseen päivään ja maustavat niin perinteisen businessasun, kuin vapaa-ajan tyylin uniikiksi. Jos vaatekappaleella on niin suuri positiivisuuden leima kuin merkin printtipaidoissa, kannattaa niitä hankkia yksi jokaiselle vuoden päivälle. Desigualin miesten vaatemallistosta löydät myös trendikkäät farkut ja siisti kangashousut sekä lämpimät talvitakit. Ihastuttavan persoonallisen ja näyttävän tuotemerkin miesten vaatteet shoppaat rennosti ja mukavasti Zalandolta.

Tutustu myös