Miesten mallisto / Filippa K

Suodatin (1)

196 tuotetta

Skandinaavinen design on hyvin arvostettua, eikä syyttä. Puhdaslinjainen, laadukas ja ajaton muotokieli puhuttelee monia. Filippa K on ruotsalainen, vuonna 1993 designereiden Filippa Knutssonin ja Patrik Kihlborgin ideoima muotimerkki. Sen tavoitteena on alusta asti ollut tarjota selkeää ja huoletonta, mutta puhdaslinjaista ja pelkistetyn tyylikästä muotia tyylitietoisille miehille, jotka arvostavat laatua ja helposti yhdisteltäviä asukokonaisuuksia. Miesten Filippa K -vaatteiden, -asusteiden ja -kenkien mallistot tarjoavat tyylikkään valikoiman helppoa ja laadukasta pukeutumista, aina puvuntakeista chinoihin, farkuista kauluspaitoihin ja tennareista neuleisiin sekä vapaa-ajan takkeihin. Filippa K:n miesten vaatemallistosta päivität vaivattomasti vaatekaappisi.

Filippa K Premium -malliston miesten laadukkaat villapuvut ja kauluspaidat ovat täydellinen valinta tyylikkääseen businesspukeutumiseen, ja samasta mallistosta löytyvät myös ryhdikkäät t-paidat, siistit kangashousut ja pitkähihaiset paidat rennompiin tilaisuuksiin. Filippa K Premium-mallisto on täydellinen modernin miehen valinta arkeen ja juhlaan. Filippa K:n miesten vaatteet, kengät ja asusteet shoppaat rennosti Zalandolta. Jos koet skandinaavisen, selkeälinjaisen ja ajattoman tyyliin omaksesi, on Filippa K juuri sinua varten.

Filippa K tarjoaa ajattoman tyylikästä miesten muotia jokaiseen päivään

Tämä viileän tyylikäs, ruotsalainen muodin laatumerkki ihastuttaa huolettomilla ja ajattoman muodikkailla vaatteillaan. Tuotemerkin miesten vaatemallisto on helposti yhdisteltävissä toimiviksi ja tyylikkäiksi asukokonaisuuksiksi jokaiseen tilaisuuteen. Miesten Filippa K -vaatteet, -kengät ja -asusteet-valikoimasta jokainen laatutietoinen mies löytää itselleen parin täydellisesti istuvia farkkuja, tyylikkään neuleen ja ajattoman vapaa-ajan kauluspaidan. Mallistosta on myös mahdollista löytää rennot ja siistit chinot, mukavat t-paidat, trendikkäät tennarit ja aina yhtä tyylikkäät nahkatakit. Ulkoiluun ja vapaa-aikaan Filippa K tarjoaa monia käytännöllisiä collegetakkeja ja kevyitä ulkoilutakkeja. Miesten Filippa K -vaatteiden ja -kenkien värimaailma on harmoninen ja ajattoman tyylikäs. Tuotemerkin laadukkaat, klassiset neuleet, kauluspaidat, housut, takit ja t-paidat ovat erinomaisia valintoja modernin miehen jokaiseen päivään.

Yhdistele ja sekoita