accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Miesten mallisto/ Hunter

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
Tilaisuus
27 tuotetta

Kumpparit ja säänpitävät vaatteet kostealle ja kolealle säälle

Hunter on kumisaappaiden kuningas

Hunter on synonyymi ajanmukaisen trendikkäille, tukeville kumppareille, joita näkee kesäisin rock-festareilla ja sateisina päivinä kaupungin kaduilla. Alunperin Hunterin kumisaappat olivat käytössä Skotlannin rosoisessa maastossa uhmaamassa äärimmäisiä sääolosuhteita.

Merkin valikoima on sittemmin laajentunut, ja nykyään normikumpparien ohella tarjolla on toiminnallisia, mutta trendikkäitä saappaita syötävän herkullisissa väreissä ja designeissa. Oranssit, pinkit ja hopeanväriset kumisaappaat ovat piristävä valinta Suomen tihkusateeseen ja loskaan. Testaa myös lyhytvartisia chelsea-buutsin mallisia kumppareita tai korkokumppareita tyylikästä sadelookia etsivälle. Leikkisän ulkonäön ohella Hunter-kumpparit erottuvat joukosta niiden kestävyyden ja monikäyttöisyyden vuoksi. Kuitenkin vanha klassikko, merkin vihreät korkeavartiset saappaat, ovat edelleen kokoelman suosituin malli.

Saappaiden lisäksi Hunter valmistaa myös muita sateenpitäviä vaatteita ja asusteita. Unelmanpehmeät saappaaseen sopivat lämpösukat pitävät varpaat lämpiminä myös loskakeleillä ja vedenpitävät kännykkäpussit ja reput pitävät tärkeätkin asusteet kosteuden ulottumattomissa. Täydennä sadepäivän asu trendikkäällä sadeviitalla tai -takilla.