Vaatteet
Kengät
Urheilu
Premium
Lahjakortit

Miesten mallisto / Komono

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Väri
  • Hinta
  • Toimitus
36 tuotetta

Tyylikäs kello ja trendikkäät aurinkolasit viimeistelevät lookisi! Komonon miesten rannekelloja yhdistää pyöreä, vintage-henkinen kellotaulu ja Komono-teksti, joka on hypännyt numero nelosen paikalle. Jokaisessa kellossa on vähintään yksi huomiota herättävä yksityiskohta, joka tekee kellosta uniikin ja nostaa asusi uudelle tasolle. Erityisesti rannekkeissa on käytetty mielikuvitusta, ja löydätkin helposti upeista designeista juuri omaan lookiisi sopivan kellon. Miesten Komono-tuotteet tarjoavat upeaa tyylikkyyttä ja mahdollisuuden viimeistellä asusi persoonallisella tavalla. Sekä aurinkolaseista että rannekelloista huokuu tietynlainen retro-tunnelma yhdistettynä äärimmäiseen tyylikkyyteen.

Belgialainen Komono valmistaa aurinkolaseja ja kelloja omistautuen intohimoisesti laadukkuudelle ja käsityötaidoille. Komono tarkoittaa pieniä asioita, ja sen työntekijät ammentavat parhaita paloja kulttuurista luodakseen konstailematonta muotia. Merkki hyödyntää taitavasti taitojaan sekä kellojen että aurinkolasien saroilla. Jokainen tyylitietoinen bisnesmies tietää, että huoliteltuun asuun kuuluu olennaisena osana rannekello. Miesten Komono-tuotteet tarjoavat sekä pelkistettyjä malleja, jotka yksinkertaisuudessaan henkivät eleganssia, että runsaammilla yksityiskohdilla koristeltuja kelloja. Merkin metallivoittoiset kellomallit voi helposti kuvitella vaikkapa James Bondin ranteeseen. Boheemiutta ja rempseämpää huolettomuutta etsivä mies löytää upeita malleja kuvioitujen ja nahkaisten rannehihnojen joukosta.

Miesten Komono-tuotteet tuovat asuusi viimeisen silauksen upeiden aurinkolasien ja rannekellojen muodossa

Merkin aurinkolasit tuovat tyyliisi trendikästä huolettomuutta. Aurinkolasien avulla on helppo tuoda muodolliseenkin pukeutumiseen aavistus kesäpäivien ja vapaahetkien tunnelmaa. Jotkut malleista yhdistelevät veikeästi erilaisia materiaaleja ja pintoja luoden laseille moderneja efektejä. Kuitenkin samanaikaisesti kaikista brändin tuotteista huokuu tietynlainen vintage-tunnelma, joka luo kiinnostavia vaikutteita tyyliin kuin tyyliin. Jos aurinkolasien muoto on kuin suoraan lainattu menneiltä vuosikymmeniltä, saattaa siihen olla tuotu nykyaikaista tuntua liukuvärjättyjen sinisten linssien avulla. Linssien liukuvärjäys tuo laseihin leikittelevää ja uudenlaista ilmettä.

Viimeistele minimalistinen tyylisi pelkistetyllä kokomustalla rannekellolla tai boheemin herrasmiehen look konjakinruskealla rannehihnalla, jossa laivastonsininen kellotaulu tuo upeaa kontrastia kelloon. Ruskea punottu nahkahihna ja hiilenharmaa kellotaulu luovat upean kokonaisuuden, joka toimii erityisesti rennossa vapaa-ajan tyylissä tai smart casual -lookissa. Valitse taidolla suunnitellut ja valmistetut miesten Komono-tuotteet asustekaappiisi ja nauti samalla modernista ja ajattomasta muodista.

Yhdistele ja sekoita