Miesten mallisto

Suositut filtterit
256 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rentoa tyylikkyyttä Makian miesten vaatteiden avulla

Haluatko pukeutua rennosti mutta tyylikkäästi? Tämä onnistuu helposti Makian miesten vaatteiden avulla. Tämä kotimainen vaatemerkki tunnetaan laadustaan ja monipuolisesta valikoimastaan vaatteita, jotka sopivat erinomaisesti osaksi sekä arki- että katupukeutumista.

Makialta löydät toki myös vaatteita, jotka voit yhdistää osaksi asiallisempaa lookia, esimerkiksi työpukeutumista. Esimerkiksi laadukkaat kangashousut ovat aina takuuvarma valinta. Voit yhdistää ne tilanteesta riippuen niin pikkutakkiin kuin rentoon t-paitaan tai huppariin.

Ei olekaan mikään ihme, että moni luottaa pukeutumisessaan juuri Makiaan. Vuonna 2001 perustettu helsinkiläisyritys tietää, miten nykymiehet haluavat pukeutua.

Makian miesten vaatteiden kotimaista laatua

Makia, kokonimeltään Makia Clothing Oy, toimii Helsingin Katajanokalla. Paikallisuus näkyy myös suunnittelussa, jossa vaatteisiin on otettu vaikutteita esimerkiksi Hietalahden telakan historiasta.

Makian vaatteet valmistetaan kestävistä materiaaleista, jotka pysyvät hyvinä pitkään. Monet tuotteista ovat ajattoman klassisia, mikä myös lisää niiden käyttöikää, koska vaatteet eivät mene pois muodista. Yrityksen filosofiaan kuuluu ajatus siitä, että sen tuotteet kantavat läpi ajan ja muuttuvien trendien. Suorastaan klassikoksi on ehtinyt muodostua esimerkiksi Makian t-paita yrityksen logolla.

Makian laatu ei ole jäänyt huomaamatta. Yritys on palkittu esimerkiksi vuonna 2011 Vuoden suomalainen muotiteko -palkinnolla. Makia on saanut näkyvyyttä myös urheilutapahtumissa, ja markkinoinnissa on nähty suomalaisia huippu-urheilijoita.

Inspiroidu värimaailmasta tai luota klassisiin väreihin

Makian miesten vaatteiden värimaailmassa näkyvät klassiset ja ajattoman tyylikkäät värit, jotka ovatkin monien mieleen. Voit valita housut, paidat ja takit vaikkapa mustina, tummansinisinä, ruskeina tai harmaina. Värimaailmasta löytyy kuitenkin myös rohkeampiakin värejä, kuten oranssia ja keltaista. Kirkkaammat värit yhdistettynä esimerkiksi mustaan ovat vaikuttava yhdistelmä, jolla erottaudut eduksesi.

Löydät yritykseltä tuotteita kaikille vuodenajoille ja eri käyttötilaisuuksiin. Monet vaatteet on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, joiden tuotantotapa säästää vettä jopa 90 prosenttia perinteisiin menetelmiin verrattuna. Vettä säästävät prosessit kuormittavat luontoa vähemmän. Lisätietoa ympäristönäkökulmista löydät klikkaamalla tuotteen kuvaa, jolloin saat esiin myös muita lisätietoja sekä vaatteen pesuohjeet.

Jos haluat pukeutua rennon tyylikkäästi klassisen ajattomiin vaatteisiin, voit tilata Makian miesten vaatteet meiltä Zalandolta. Samalla suosit kotimaista laatua.

Yhdistät helposti