Miesten mallisto

Suositut filtterit
  • Vaatteet
  • Urheilu
  • Asusteet
  • Designermuoti
  • Lahjoja
  • Pre-owned
94 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Reef on kalifornialainen premium-surffimerkki, joka edustaa globaalia elämäntyyliä. Se on merkki miehille, jotka rakastavat seikkailuja ja ovat kiinnostuneita maailmasta. Kaliforniasta 80-luvulla ponnistanut merkki nousi välittömästi tärkeäksi osaksi surffariyhteisöä ja on ollut luomassa surffikulttuuria. Merkin jalkineita käyttävät surffimaailman huippunimet. Reef vannoo rennon, mutta aktiivisen elämäntyylin nimeen.

Tämä merkki on sinulle, joka arvostat letkeää elämänrytmiä ja nautit sporttityylin huolettomuudesta, unohtamatta kuitenkaan persoonallista tyyliäsi. Eläväinen kulttuuri ja kaunis luonto ovat alusta alkaen olleet kiinteä osa Reefiä. Merkin perustivat veljekset Fernando ja Santiago Aguerre halutessaan luoda aktiiviseen elämäntyyliin istuvia laatusandaaleja. Veljekset ovat myös osanneet aina arvostaa kauniita naisia. Näyttääkseen arvostuksensa rantojen kuumia kaunottaria kohtaan, yritys on luotsannut Miss Reef -tittelin, jonka kantajasta on tullut surffariyhteisön ikoni.

Reef-mies kulkee omaa tietään

Miesten Reef-tuotteet käsittävät jalkineiden lisäksi surffishortsit, t-paidat ja märkäpuvut. Vaatteissa yhdistyvät mukavuus, käytännöllisyys ja monipuolisuus. Surffarikulttuurin tärkein osa on olla yhtä luonnonvoimien kanssa, joten on luonnollista, että Reef panostaa ympäristöystävällisiin tuotantomenetelmiin. Se kantaa oman kortensa kekoon mm. koralliriuttojen suojelussa ja tekee yhteistyötä vain ympäristöystävällisten ja vastuullisten yritysten kanssa. Reef-sandaalien materiaalit ovat ykkösluokkaa, niissä käytetään vesipohjaista liimaa ja ne ovat PVC-vapaita. Sandaalien ja vaatteiden tekstiileissä suositaan kierrätettyjä tai orgaanisia materiaaleja.

Reefin kehittämän Swellular-teknologian ansioasta jokainen askel merkin jalkineissa tuntuu siltä kuin kävelisi aallon harjalla. Swellular-jalkineiden istuvuus perustuu kolmekerroksiseen pohjaan, jonka päällimmäinen kerros on superpehmeää muotoiltua vaahtomuovia, joka takaa välittömän mukavuuden, välikerros keskipehmeää muovia, joka takaa pitkäkestoisen tuen ja alimman kerroksen tiheä kumipohja viimeistelee jalkineen tarjoten suojaa jalalle ja kestävyyttä jalkineelle.

Reefin rennot jalkineet sulahtavat eri tyyleihin vaivattomasti. Sporttinen kirkkailla väreillä viimeistelty varvassandaali toimii saumattomasti värikkäiden surffishortsien ja printti-t-paidan kaverina. Kesän kuumuudessa voit yhdistää aivan yhtä hyvin varvassandaalit muodollisempaankin asuun, kuten farkkuihin ja rentoon paitapuseroon. Rullaa lahkeita ylös ja jätä ylimmät napit reilusti auki luodaksesi huolettoman rennon tyylin. Kokeile raikkaita printtejä, jos kaipaat asuusi enemmän energiaa. Kevyillä mokkasiinien inspiroimilla tennareilla kuljet päivän kevyin askelein aamusta iltaan saakka. Reefin minimalistiset tennarit toimivat myös suorien housujen ja pikkutakin kanssa.

Yhdistele ja sekoita