Miesten mallisto / Velour by Nostalgi

Suodatin (1)

2 tuotetta

Innovatiivista, skandinaavista muotia uudenlaisin, jopa yllättävinkin yksityiskohdin ja kuvioin toteutettuna. Miesten Velour-tuotteet tarjoavat täydellistä muotia smart casual -lookin luomiseen. Kauluspaidat ja neuleet ovat verhoutuneet klassisten kuvioiden lisäksi kiinnostaviin kuviomaailmoihin. Vaatteista on aistittavissa myös aavistus retro-henkeä sekä englantilaista tyylikkyyttä. Skandinaavinen ja englantilainen miesten muoti ovat usein hyvinkin lähellä toisiaan, ja siksi molemmat huokuvat samankaltaista tyylikkyyttä. Malliston collegepaidoista henkii myös tietynlainen vintage-henkisyys ja ajatukset palaavat 70-luvulle tai kauemmaksikin. Vaatteet ovat leikkauksiltaan ja muodoiltaan melko suoralinjaisia ja konstailemattomia.

Velourin tarina alkoi vuonna 1997, kun Per Andersson penkoi isovanhempiensa 80-luvulla sulkeutuneen vaateliikkeen valikoimia. Hän päätti hyödyntää kaupan vaatevalikoimaa avaamalla liikkeen uudelleen muutaman ystävänsä kanssa nimellä Nostalgi. Myynnissä oli vanhan liikkeen valikoimaa yhdessä uusien tuotteiden, taiteen ja designin kanssa. Nostalgista muodostui suosittu tapaamispaikka Göteborgim musiikkipiirien keskuudessa ja se saavutti myös kansainvälistä huomiota. Liikkeen luovat asiakkaat innostivat Velourin tiimiä luomaan ensimmäisen oman vaatemallistonsa vuonna 2005, ja niin Velour oli syntynyt.

Miesten Velour-tuotteet tarjoavat puhdasta, skandinaavista muotia vintage-vaikuttein

Velour yhdistää taitavasti klassisia, laadukkaita vaatteita moderniin ja luovaan ajattelutapaan. Merkin imago nojaa vahvasti taiteelliseen maailmaan, ja se ilmentääkin muusikoiden, kuvataiteilijoiden ja valokuvaajien boheemiutta mallistoissaan. Tyypillisin asukokonaisuus, jonka brändin vaatteilla voi luoda, on chinot ja kauluspaita -yhdistelmä. Konstailemattomat vaatekappaleet tuovat asuun harmonisen lookin ja herrasmiesmäistä tyylikkyyttä. Voit yhdistellä merkin vaatteita rohkeasti, sillä ne on suunniteltu noudattamaan yhtenevää linjaa ja sopivatkin siksi täydellisesti yhteen.

Eläväisestä kuviomaailmasta inspiroituneet kauluspaidat ja neuleet saavat rinnalleen yksiväristä rytmikkyyttä. Minimalistisen asukokonaisuuden luominen onnistuu tummilla chinoilla ja ohuella harmaalla neulepaidalla. Malliston takit koostuvat pääasiassa ronskimpaa linjaa toteuttavista ja armeijatyylistä inspiroituneista malleista. Saatkin asuusi särmää Velourin takkien avulla. Valitse klassinen parkatakki suoralinjaisten housujen kanssa tuomaan asuun vaihtelevuutta. Miesten Velour-tuotteet sopivat täydentämään lookiasi puhdaslinjaisella, skandinaavisella tyylikkyydellään.

Yhdistät helposti