Silloin kun kengille asetetaan äärimmäisiä haasteita, on Viking se ainoa oikea, joka voi vastata haasteeseen. Zalandolla on tämän tunnetun norjalaisen brändin korkealaatuisia miesten jalkineita, jotka eivät jätä pulaan, oli sää millainen hyvänsä tai maasto mitä vaihtelevin. Tuotemerkki Vikingin tarina alkoi Norjassa vuonna 1920, kun Peter Mathias Rowde perusti kumitehtaan Askimiin. Kehittämänsä materiaalin hän huomasi sopivan erinomaisesti kumisaappaiden valmistukseen, ja saappaiden sopivan täydellisesti Norjan olosuhteisiin. Lisäksi Viking on ensimmäinen norjalainen jalkinemerkki, joka sai luvan valmistaa kenkiä Gore-Tex® -materiaalista.

Tuotemerkki on myös erikoistunut suunnittelemaan kenkiä aktiiviseen elämäntapaan, esimerkiksi liikkumiseen luonnossa ja erilaisissa haastavissa sääolosuhteissa. Tänään Viking on yksi Skandinavian johtavista jalkinemerkeistä, joka suunnittelee kenkiä joka säähän. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus uudista jalkinevalikoimaasi Zalandon avulla. Tutustu siis Zalandon mittavaan miesten Viking-kenkien valikoimaan, josta löydät jalkineet lähes jokaiseen tilanteeseen.

Viking – korkealaatuiset joka kelin jalkineet aktiiviselle miehelle

Selaa meidän muhkeaa miesten Viking-merkkisten kenkien valikoimaamme ja valitse itsellesi uudet, laadukkaat jalkineet, jotka hylkivät vettä ja lämmittävät kylmällä säällä. Olemme varanneet tuotemerkin korkealaatuisia miesten kenkiä, joista löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivat kengät. Valikoima sisältää muun muassa korkea- ja matalavartisia kumisaappaita, erilaisia vaelluskenkiä, kävelykenkiä, tennareita ja talvisaappaita. Olit sitten menossa sieneen, kalastamaan tai vain ulkoilemaan sateella, ovat Vikingin kumisaappaat ne ainoat ja oikeat. Patikointi ja vaellus kauniissa luonnossa asettavat haasteita jalkineille, mutta miesten komeat Viking-vaelluskengät sopivat täydellisesti vaihtelevaan maastoon.Talvipakkasilla ovat lämpimät talvisaappaat ehdottomat jalkineet, jotta ulkoilu olisi mahdollisimman miellyttävää. Pakkasilla ovat Vikingin talvisaappaat mahtavat jalassa.

Vikingin miesten jalkineet löytyvät maanläheisissä väreissä, kuten mustina, harmaina, sinisinä, ruskeina, oliivin- ja oranssin värisinä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua