Miesten alusasut & sukat

Suositut filtterit
8 155 tuotetta

Mies ei halua tuhlata alusvaatteiden ajatteluun kovin paljon aikaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö mies haluaisi näyttää hyvältä aina alusasuista alkaen. Trenditietoisen miehen farkkujen vyön alta pilkottaa takuuvarmasti tutun huippumerkin vyötärönauha huomaamattomana statementina. Miesten alushousujen malleissa on useita vaihtoehtoja, voi valita napakat bokserit tai väljemmät bokserishortsit, minimaalisen pienet ja huomaamattomat alushousut ja kylmän sään aikana pitkälahkeiset alushousut. Värejä ja kuvioita on joka lähtöön, miehen ei tarvitse tyytyä pelkkään mustaan tai tummansiniseen. Ruutua, raitaa, sarjishahmoja... Mikä vain oman tyyliin parhaiten sopii.

Helpot, huomaamattomat, hyvännäköiset

Alusasuihin kuuluvat myös aluspaidat joko hihattomana, lyhyellä tai pitkällä hihalla, yöasut ja pyjamat, kylpytakit ja eri vuodenaikoihin sekä urheiluun tarvittavat alusasut. Pyjama voi olla shortsimallia tai pitkälahkeinen makuuhuoneen lämpötilan mukaan. Kylpytakit ovat useimmiten muhkean paksuja ja pörröisiä, mutta matkalla tai kesäiltana voi ohuempi malli olla mukavampi päällä. Alusasut valmistetaan useimmiten puuvillasta tai puuvillasekoitteesta. Puhdas 100-prosenttinen puuvilla on pehmeä, hengittävä ja mukava, muutama prosentti muita materiaaleja lisää joustavuutta ja istuvuutta. Elastaani-stretch antaa viime silauksen istuvuudelle, alusasut ovat vaatteiden alla huomaamattomat ja sileät. Laadukkaat materiaalit kestävät lukuisia pesuja kutistumatta tai nuhraantumatta, puuvillasekoite kuivuu nopeasti uudelleen käytettäväksi. Pese ja pidä -ajattelua parhaimmillaan.

Lämpimänä urheiluun ja talveen - tekniset alusasut päihittävät Suomen sääolot

Pitkälahkeiset kerrastot ovat Suomen sääoloissa välttämätön osa ulkonaliikkujan talvipukeutumista. Onneksi on olemassa toinen toistaan mukavamman näköisiä malleja ja värejä, ohuempia city-kalsareita tai paksusta, silti hengittävästä ja lämmittävästä materiaalista tehtyjä pakkaskerrastoja. Kerrospukeutuminen alkaa alusvaatteista. Lämpimänä pysyminen talvella ulkona liikkuessa ja työskennellessä on ensisijaisen tärkeää ja ajankohtaista Suomessa noin kuuden kuukauden ajan. Aktiiviurheilija valitsee alusasunsa urheiluvalmistajien mallistoista, jolloin tekniset materiaalit, leikkaukset ja saumaukset on mietitty äärimmilleen liikkumisen ehdoilla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista