Solmiot & Asusteet

Kalvosinnapit

Kalvosinnapit ovat persoonallinen lisä miesten bisnes - ja juhlatyyleissä. Niihin kannattaa panostaa erityisesti silloin, kun kyseessä on muodollinen tilaisuus, jossa tulee noudattaa erityistä pukukoodia.
Hinta
16
16
240
240
Pintamateriaali

50 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
FOOTBALL - Kalvosinnapit - silver-coloured Kalvosinnapit - silver E-REVERSE - Kalvosinnapit - silver-coloured Kalvosinnapit - black CUFFLINK ENAMEL - Kalvosinnapit - silver KOLLETT - Kalvosinnapit - silver-coloured CUFFLINKS - Kalvosinnapit - silver-coloured CUFFLINKLOGO - Kalvosinnapit - silver-coloured D SHAPE RECTANGULAR - Kalvosinnapit - onyx TABLET - Kalvosinnapit - grey FACETED CUFFLINKS - Kalvosinnapit - gold-coloured BALSALL - Kalvosinnapit - silver-coloured E-FLASH - Kalvosinnapit - silver-coloured MINI CAR ENAMEL - Kalvosinnapit - silver-coloured ENAMEL BUTTON - Kalvosinnapit - silver-coloured Kalvosinnapit - silver Kalvosinnapit - silberfarben Kalvosinnapit - silver-coloured Kalvosinnapit - black Kalvosinnapit - silber RATTAN CUFFLINKS - Kalvosinnapit - gold-coloured CUFFLINKS - Kalvosinnapit - gold-coloured CUFFLINKS - Kalvosinnapit - silver RATTAN CUFFLINKS - Kalvosinnapit - silver-coloured Kalvosinnapit - black Kalvosinnapit - open white

Kalvosinnapit viimeistelevät miesten juhlatyylin – ne ovat kuin miesten koruja! Erityisesti kalvosinnapit puetaan yleensä smokin tai muodollisen tyylin kanssa, mutta tarkka tyyliniekka käyttää kalvosinnappeja asusteenaan muissakin tyyleissä, niin kauan kuin asuun kuuluu kauluspaita, jossa ei ole hihoissa nappeja. Kalvosinnapeissa on jotain arvokasta ja ylellistä, ja niillä keräät taatusti kehuja ja katseita.

Kalvosinnapit voivat olla persoonalliset

Kalvosinnapit ovat koristeellisemmat kuin tavalliset paidannapit, joten ne ovat erittäin hyvä mahdollisuus tuoda esille omaa persoonallisuutta. Ne kannattaa kuitenkin sovittaa muihin asusteisiin, kuten solmioneulaan, solmioon ja rusettiin, sekä paitaan – tai miksi ei vaikka sukkien väriin!

Kalvosinnapit voivat näyttää persoonallisuutesi hienovaraisesti, kun kyseessä on muodollinen tyyli, jossa muuten turvaudutaan klassisiin ja jopa neutraaleihin elementteihin. Hyödynnä esimerkiksi kalvosinnappien muodot tyylikeinona. Sopisiko tyyliisi pehmeä pyöreys vai terävä kulmikkuus? Olisiko kalvosinnapeissasi joku hahmo, kuten leijona tai muu eläin? Ehkä voit valita kalvosinnapit suosikkisuunnittelijaltasi tai harrastukseesi tai mielenkiintoihisi liittyen. Voisivatko kalvosinnapit olla värikkäät tai niissä voisi ehkä olla tyylikäs kuviointi?

Kalvosinnapit ovat maskuliinisen tyylikkäitä. Ylellistä luksustunnelmaa niihin tuovat arvometallit ja kiiltävä teräs. Olisiko sinun tyylisi ylellinen kulta, viileä teräs, hienostunut hopea tai vahva titanium? Luksusmerkkien logot tai signature-hahmot tekevät vaikuttavan yksityiskohdan tarkkaan tyyliin, jossa laadukkuuden tulee näkyä luksuksena. Pienet värilliset yksityiskohdat hopean tai kullan rinnalla tuovat häivähdyksen väriä.

Anna kalvosinnapit lahjaksi sinulle tärkeälle miehelle

Kalvosinnapit ovat myös onnistunut lahja, kun kyseessä on joku erityinen henkilö. Ne sopivat myös sulhasen huomenlahjaksi tai häätyylin koristeeksi. Kalvosinnappien hankkimista kannattaa ainakin niiden miesten harkita, jotka pukeutuvat usein pukuun ja arvostavat tarkkaan viimeisteltyä tyyliä.

Yhdistele ja sekoita