Miesten kronografikellot

Suositut filtterit
439 tuotetta

Tiesitkö missä ajanottoon suunnitellut kronografikellot ovat ensimmäistä kertaa olleet käytössä? Alkujaan kronografikellot ovat olleet miehisten harrastusten ja ammattien tärkeimpiä työkaluja sekuntien mittaamisessa niin Ranskan kuninkaallisten hevoskilpailuissa, tähtitieteessä kuin armeijan tykistön käytössäkin. Olitpa perinteitä kunnioittava herrasmies tai nykypäivän bisneshemmo, löydät upeasta valikoimasta omiin tarpeisiisi sopivan aikaraudan.

Kronografikellot tyylistään tarkalle miehelle

Millaista kelloa olet etsimässä? Onko joku tietty toiminnallisuus, joka erityisesti juuri nyt on uuden kellon ostossa se tärkein valintaperuste? Vai tarvitseeko asustevalikoimasi muuten vain uutta potkua? Kronografikellojen valikoimassa on tarjolla useita tyylikkäitä ajannäyttäjiä, joista monesta löytyy laadukas koneisto, ajanottotoiminto, päivämäärän näyttö ja vedenkestävyys. Rannekkeen materiaaleina on valittavissa kestävää nahkaa perinteisellä solkikiinnityksellä tai kestävää metallia näppärällä linkkumekanismilla.

Bisnesmiehen tyyliä täydentämään sopii aina klassinen ja tyylikäs hopean tai kullanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekello. Trenditietoinen valitsee asunsa piristeeksi värikkäällä kellotaululla varustetun kronografin ja yhdistelee kellon kanssa vaikkapa sävy sävyyn sointuvat nahkakengät ja silmälasit. Minimalistiseen tyyliin puolestaan käy simppeli mustalla tai ruskealla nahkarannekkeella varustettu kello. Urheilevan miehen oiva valinta sporttiseen tyyliin on kello, jossa on kevyt ja helposti puhdistettava muovinen tai kankainen ranneke.

Käytännölliset ja tyylikkäät kronografikellot eivät ole jatkossakaan menossa pois muodista, vaan pitävät vuodesta toiseen asemansa jokaisen miehen trendikkäinä luottoasusteina. Tilaa näyttävä kronografikello useiden huippumerkkien valikoimasta jo tänään!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua