Suodatin

Miesten punosvyöt

38 tuotetta

Punosvyö on jokaiselle miehelle sopiva, yksinkertainen mutta näyttävä valinta vyöksi. Punosvyön eläväinen pinta henkii samaan aikaan huolettoman orgaanista käsityöhenkeä ja yksityiskohtien arvon ymmärtävän tyylitaiturin harkintakykyä. Miesten punosvyöt antavat ilmettä niin elegantin hienostuneeseen pukutunnelmaan, urbaanin värikkääseen katumuotiin kuin boheemin luonnolliseen tyyliinkin.

Punosvyö on useimmiten nahasta, luonnonkuituisesta narusta tai synteettisistä materiaaleista punottu vyö, jonka juju piilee kauniin punospinnan luomassa tunnelmassa – punosvyö on hillitystä ilmeestään huolimatta ilmeikäs lisä asukokonaisuuteen. Miesten punosvyöt sopivat niin minimalistisen asun elävöittäjiksi, rennon arkipukeutumisen piristäjiksi kuin klassisen juhla-asun arvokkaiksi asusteiksikin.

Miesten punosvyöt tuovat rentoa tyylikkyyttä pukeutumiseen

Nahkaiset miesten punosvyöt ovat oiva tapa tuoda hillittyä lisämaustetta juhlapukeutumiseen. Kun etsit tyylikästä punosvyötä juhlakäyttöön tai bisnespukeutumiseen, valitse mustasta tai tumman ruskeasta nahasta valmistettu, jämerällä metallisoljella varustettu punosvyö, mielellään samaa sävyä nahkakenkiesi kanssa.

Ruskeasta nahasta tai narusta valmistettu punosvyö on täydellinen pari myös klassisten sinisten farkkujen ja huolettoman kauluspaidan kanssa. Boheemi pukeutuja valitsee yläosaksi hippitunnelmaa henkivän, vaaleasta intianpuuvillasta valmistetun paidan ja modernin katutyylin suosija yhdistää punosvyön esimerkiksi maihareihin ja farkkupaitaan.

Punosvyöt voivat täydellä syyllä olla myös asukokonaisuuden väripilkku ja keskipiste. Kun tahdot irrotella ja leikkiä väreillä, valitse monivärinen punosvyö ja yhdistä se voimakkaiden värien kanssa – esimerkiksi mustavalkoinen punosvyö sopii loistavasti paitsi mustavalkoisen asukokonaisuuden myös vaikkapa räväkän punaisen paidan ja kirkkaansinisten housujen pariksi. Minimalismin ystävä elävöittää kokomustaa kokonaisuutta pukemalla vyötärölleen esimerkiksi valkoisen vyön ja samansävyiset kengät.

Tutustu myös