Suodatin

Miesten nauhalliset puvunkengät

425 tuotetta

Suit up! Työ- ja juhlapukeutuminen vaatii pukeutujalta enemmän kuin vapaa-ajan pukeutuminen. Onnistunut asu kuitenkin palkitsee kantajansa tyylikkäällä ololla ja kääntyvillä katseilla. Etiketin mukainen business- tai juhla-asu lähtee kengistä. Miesten ajattoman tyylikkäät nauhalliset puvunkengät ovat varma valinta fiinimpään asuun. Oletko valmis ryhdin ja itsetunnon kohotukseen? Linjakkaat nauhalliset puvunkengät viestivät itsevarmuutta ja asiantuntijuutta. Jalkaa tukeva lesti on tilava ja napakasti mallinsa pitävä. Muodin ja mukavuuden yhteen tuovissa kengissä jalkasi eivät väsy pitkissäkään edustus- ja juhlatilaisuuksissa. Tyylikkäät nauhakengät ovat globaalin tyylin hallitsevan miehen valinta. Ota Pariisin tyylitaitureiden hienostuneen maskuliininen tyyli omaksesi valitsemalla hienostuneet nauhakengät.

Nauhalliset puvunkengät korostavat käyttäjänsä tyyliä ja persoonaa

Kaikki miehet rakastavat huoletonta ja helppoa pukeutumista. Mutta kaikilla miehillä ei suinkaan ole samanlainen maku. Sen vuoksi nauhalliset puvunkengät on mahdollista valita niin eri väreissä, materiaaleissa kuin yksityiskohdissakin. Ranskalaistyyliset keikarikengät koristesaumoilla vai yksiväriset varrelliset kengät? Valitse nauhalliset puvunkengät omaan tyyliisi sopivassa mallissa. Panosta kenkiesi materiaalivalintoihin jo hankintavaiheessa. Laadukas pintamateriaali kuten aito nahka yhdessä hengittävän sisämateriaalin kanssa kestää sekä kylmää että hikoilua. Pitkän käyttöiän nauhakengissä tärkeää on myös omaa silmää miellyttävä ja kulumisen merkit kätkevä väri. Musta sekä ruskean eri sävyt ovat paitsi klassisia myös käyttöä hyvin kestäviä suosikkivärejä. Ajan patina ja elämän merkit ainoastaan lisäävät mustan ja ruskean nahan charmikasta ulkonäköä. Koristekuviot ja erilaiset nauharatkaisut sen sijaan lisäävät kenkiesi persoonallisuutta.

Juhli ja edusta tyylillä – nauhalliset puvunkengät ovat juhla- ja työasujen perusta!

Älä arastele nauhallisten puvunkenkien ottamista osaksi juhla- ja business-tyyliäsi. Särmikkäät nauhalliset kengät on helpompi yhdistää asukokonaisuuteesi kuin luuletkaan. Luota juhla-asussa ajattomiin perusasioihin ja vältyt tyylirikkeiltä. Pidä asun suuret linjat kunnossa: istuva puku tai puvuntakki yhdessä ryhdikkäiden nauhakenkien ja kravatin kanssa takaavat tyylin. Rennomman etiketin juhlissa uskallat valita kenkiisi ja solmioosi myös väriä. Asiakasta kunnioittava business- ja työpukeutuminen sen sijaan syntyvät vapaammin valittavista osasista. Asiallinen puvuntakki yhdessä mustien tai vaaleiden farkkujen kanssa luo asiantuntijuutta mutta pitää olemuksen helposti lähestyttävänä. Laadukkaat asusteet kuten rannekello ja nahkainen olkalaukku yhdessä nauhallisten puvunkenkien kanssa lisäävät asun harkittua ilmettä. Tyylikkään asun peruspohja toimii pienellä muokkauksella nauhakenkien kanssa tilanteesta toiseen.

Tutustu myös