1,081 tuotetta

Hyvin istuvat ja tyylikkäät business-kauluspaidat ovat tärkein osa miesten työpukeutumista. Klassinen tyyli pyörii usein perusvärien, kuten valkoisen, mustan ja sinisen ympärillä – löydät valikoimasta myös raikkaat pastellisävyt ja kirkkaat värit, joilla tuoda vaihtelua muuten tarkkaan bisnestyyliisi.

Onnistuneen bisnestyylin salaisuus on näyttää juuri sopivasti tiukalta bisnesmieheltä ja samalla kasuaalilta start up -velholta. Business casual -tyylissä onnistuminen ei kuitenkaan vaadi ihmeitä vaan muutaman perusseikan hallintaa. Tärkeintä on vaatteiden istuvuus, oli siluetti sitten väljä tai slim fit. Luo tyylisi helposti yhdisteltävistä ja klassisista perusvaatteista. Bleiseri on tärkeä osa bisnes-lookkia: yksi tumma bleiseri, yksi paksumpi tweed-bleiseri ja yksi ohut puuvillableiseri kuumia kesäpäiviä varten vaaleassa värissä. Chinot sopivat epämuodollisempaan tyyliin, räätälöidyt suorat tai puvunhousut ovat muodollisen tyylin must. Viimeisenä ne business-kauluspaidat. Kauluspaidan kauluksen tulisi pysyä pystyssä myös ilman kravattia. Kun pohja on hallussa, voi lähteä laajentamaan tyyliään asusteilla, kengillä ja väreillä – business-kauluspaidat ovat oiva tapa muuntaa tyylin tunnelmaa.

Business-kauluspaidat ovat trendikkäimmillään harmaita

Hae valkoiseen klassikkoon vaihtelua harmaasta. Kokonaan harmaa look on erittäin trendikäs, luodaksesi siihen rakennetta, sekoita eri sävyisiä harmaita ja kuviollisia harmaita. Pilkut, raidat tai meleeratut tekstuurit ovat hillityn klassisia. Persoonallinen pukeutuja räväyttää kirkkailla väreillä joko kravatissa tai kauluspaidassa ? nykyinen bisnestyyli saa olla yksilöllistä. Rennompi bisnestyyli mahdollistaa bleiserin vaihtamisen neuleeseen. Esimerkiksi trendikäs shaalikauluksinen tai O-kaula-aukkoinen neule tuo pehmeyttä maskuliinisen kulmikkaaseen bisnestyyliin kauluspaidan yllä.

Lisää uutta ilmettä bisnestyyliisi vaihtamalla alaosaa. Väljät linjat vintage-tyyliin tuovat 50-luvun herrasmiesmäistä otetta tyyliin, kun trendikkäät prässätyt polvipituiset shortsit ovat astetta reippaammat. Yhdistä laivastonsiniset shortsit vaaleansiniseen kauluspaitaan ja viimeistele tyyli nahkavyöllä ja mokkanahkaisilla kävelykengillä - rohkea valitsee bleiseriinsä kuvioita tai heittää tyylikkään hatun päälaelleen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista