Mitkä housut pukisit superhuolettomaan katutyyliin? Miesten urheilucaprit käyvät hikiliikunnan lisäksi vaikka helteisen kaupungin kaduille! Niissä on juuri sopivasti sporttista särmää ajantasaiseen citylookiin ja tietysti myös tasokasta trendikkyyttä urheilullisempiin asuihin.

Caprit ovat rynnineet ryminällä catwalkeilta katukuvaan! Yhdistä miesten urheilucaprit asiallisen näköiseen pikeepaitaan tai simppelin tyyliseen t-paitaan. Paidassasi voisi tietysti olla vaikkapa tyylikkäästi kaarrettu helma tai kiva nappilista. Käytä hyödyksi myös vaatteiden kiinnostavia kuvioita tai coolia liukuvärjäystä. Takiksi saattaisi mennä esimerkiksi collegehuppari tai asiallisen näköinen ohut neuletakki. Tämänkaltaiset housut käyvät tietenkin myös urheiluun, niissähän Cristiano Ronaldokin toisinaan treenaa! Napakasti istuvat trikoot tukevat, joustavat ja myötäilevät uskollisesti urheilusuoritustasi. Ne asettuvat luontevasti teknisten urheilupaitojen pariksi! Täydentäisitkö treeniasusi muodikkaalla verryttelytakilla tai kätevällä liivillä?

Urheilucaprit ovat menevän miehen huoleton housuvalinta

Maskuliiniset urheilucaprit saat mukavan väljällä tai timmisti tiukemmalla istuvuudella. Haluatko housujesi joustavan liikkeiden mukaan myös hektisessä arkielämässä? Niissä on elastisten ominaisuuksien lisäksi linjakkaat leikkaukset. Sporttisina kohokohtina toimivat taiteelliset tehostekuviot ja vauhdikkuutta ilmentävät raidat. Huippubrändien logot ovat näkyvästi esillä. Mikä niistä mahtaa olla sinun suosikkisi?

Miesten urheilucaprit ovat helposti yhdisteltäviä, sillä niiden värimaailma on pääosin maskuliininen ja hillitty. Lisää asuusi haluamaasi lisäväriä räväköissä paidoissa ja näyttävissä takeissa. Jos tahdotkin pysytellä tyylikkäänä yksivärisessä asukokonaisuudessa, kyllä sekin näillä housuilla luonnistuu!

Asustamalla korostat kokonaisuutta! Koristele yläosat ja miesten huipputrendikkäät urheilucaprit luovuudella. Huivilla on helppo säätää tyyliä haluamaasi suuntaan. Kävisikö miehekkääseen city-tyyliisi retrohenkinen lippalakki ja olallesi kaksivärinen olkalaukku? Oletko muuten huomannut, että vyölaukut ovat tehneet näyttävän paluun trendikelpoisin kuosein? Olisiko omassasi rento ja urheilullinen ilme? Ehkä tahdotkin hivenen hienostunutta luksusta sporttisesti miksattuun kaupunkiasuun!

Tutustu myös