Miesten collegetakit

Suositut filtterit
2 431 tuotetta

Collegetakki on mahtavan monikäyttöinen arkivaate. Lähtökohtaisesti se on sporttinen vapaa-ajanvaate, mutta oikein yhdistelemällä ja sopivasti tyylitellyn collegemallin valitsemalla lopputulos voi olla myös hip, rock tai vaikka pop. Miesten collegetakit tarjoavat helpon ja ilmeikkään tavan monen eri tyylin tehostamiseen letkeällä ja mukavalla otteella.

Huppu, vetoketju ja pehmeä puuvillakangas - siinä collegetakin yleisimmät ominaisuudet. Niiden muotoilua varioimalla collegetakit voivat kuitenkin saada hämmästyttävän monta ilmettä. Kuten nimestä voi päätellä, collegetakit vakiinnuttivat asemansa amerikkalaisten college-joukkueiden treeni- ja verryttelyasuina, ja ne ovatkin edelleen urheilijoiden ja kuntoilijoiden suosiossa. Urheilun lisäksi collegetakkeja on totuttu näkemään runsaasti populaarikulttuurissa ja etenkin hiphop-skenessä. Nykymuodissa siitä on kehittynyt myös catwalkeille sopiva muotivaate, jonka high fashion -ilme syntyy esimerkiksi pitkistä helmoista ja jännittävistä kuoseista.

Miesten collegetakit tarjoavat mukavuutta arkeen ja ilmeikkyyttä katutyyliin

Perinteisimmillään collegetakki on jenkkityylinen sporttipaita hupulla ja ehkä jopa college-henkisellä printillä varustettuna. Tennareihin ja farkkuihin yhdistettynä perinteinen jenkkihuppari henkii 50-luvun nuorisomuodin tuulia. Urheilullinen collegetakki sopii hyvin treenien alkuverryttelyyn tai loppulämmittelyyn, ja mukavuutensa takia se on mainio valinta myös rennoksi vapaa-ajanasuksi tai helposti riisuttavaksi välikerrokseksi esimerkiksi talvitakin alle.

Collegetakki voi olla myös näyttävän trendityylin katseenvangitsija. Urbaania minimalismia edustavat collegetakit säväyttävät modernilla ja hyvin istuvalla muotoilullaan, jota tehostaa esimerkiksi vinosti kulkeva vetoketju tai kaulusmaisesti laskeutuva suuri huppu. Näyttävimmillään takkia koristavat värikkäät kuviot, kuten skandinaaviset ornamentit tai reisiin asti ulottuva pitkä helma, joka istuu loistavasti esimerkiksi kapealahkeisten slim fit -farkkujen ja maihareiden kanssa. Ohuesta neuleesta kudottu, pelkistetty collegetakki sopii hyvin myös rennon asialliseksi työasuksi suorien housujen ja nahkakenkien kanssa.

Yhdistät helposti