Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Farkut

Miesten farkkushortsit

124 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
SAMDEN - Farkkushortsit - dark blue SILVERTAB - Farkkushortsit - corey Farkkushortsit - dark blue RALSTON - Farkkushortsit - military green TONY - Farkkushortsit - worn raw Farkkushortsit - grey Farkkushortsit - blue 1968 - Farkkushortsit - blue medium wash Farkkushortsit - destroyed denim Farkkushortsit - pastel grey Farkkushortsit - coral red Farkkushortsit - blue Farkkushortsit - blue light wash TWISTER FIT - Farkkushortsit - denim light blue Farkkushortsit - blue denim JJIRICK - Farkkushortsit - blue denim Farkkushortsit - destroyed light stone wash JJIBOXY - Farkkushortsit - blue denim Farkkushortsit - baby blue DESTROYED - Farkkushortsit - light blue denim PENSACOLA - Farkkushortsit - antique wash Farkkushortsit - blue SILVERTAB - Farkkushortsit - marin city JJIRICK JJORIGINAL - Farkkushortsit - blue denim BANES - Farkkushortsit - stone damaged Farkkushortsit - light blue Farkkushortsit - blue light wash JOSH - Farkkushortsit - raw denim 501 HEMMED SHORT - Farkkushortsit - winner PENSACOLA - Farkkushortsit - rinsed BANES - Farkkushortsit - dark damaged Farkkushortsit - medium navy Farkkushortsit - black ARC 3D 1/2 - Farkkushortsit - hadron stretch denim SYDNEY - Farkkushortsit - dark indigo ARC 3D 1/2 - Farkkushortsit - hadron stretch denim OSCURO - Farkkushortsit - blue denim Farkkushortsit - jet black Farkkushortsit - blue denim IPAVA SWITCH - Farkkushortsit - indigo blue Farkkushortsit - grey denim TWISTER - Farkkushortsit - denim mid blue Farkkushortsit - juicy blue TWISTER - Farkkushortsit - denim white TWISTER FIT - Farkkushortsit - mid blue BYERS SWITCH - Farkkushortsit - jet black Farkkushortsit - salted rips Farkkushortsit - grey GREG - Farkkushortsit - light blue JAY - Farkkushortsit - black 501 HEMMED SHORT - Farkkushortsit - tamewood SYDNEY - Farkkushortsit - black Farkkushortsit - light blue Farkkushortsit - brute VITO - Farkkushortsit - zigdes Farkkushortsit - blue denim EOS RELAXED SLIM - Farkkushortsit - blue light wash RIPPED - Farkkushortsit - mid blue Farkkushortsit - mid blue destroy EOS RELAXED SLIM - Farkkushortsit - blue dark wash

Yllättivätkö lämpenevät ilmat tai äkkilähtö etelään? Unohda vaatehuolet ja viime hetken asukriisit! Kesäkolli tarvitsee hellepäivien ja lomamatkojen varalle vain yhden, joka tilanteessa pelastavan vaatekappaleen. Miesten farkkushortsit ovat monikäyttöisin alaosa, jonka trendikäs mutta mukavuudenhaluinen mies voi tarvita. Vuodesta toiseen ajankohtaiset shortsit vakuuttavat tyylillään rajoittamatta aktiivista elämäntapaa. Kesäkruisailu, skeittaus, terassihengaus – mitä tahansa haluatkin tehdä, oikeanmalliset denim-shortsit sallivat menot aamusta iltaan!

Trendikkyys ei ole käytännöllisen ja liikkuvaisen elämäntyylin tiellä. Miesten farkkushortsit muuntautuvat sekä siistin kauluspaidan pariksi että sporttihupparin ja katutennarien jatkeeksi. Kätevät shortsit ovat laiskan pukeutujan unelma – niitä voit käyttää yläosan ja asusteiden vaihdolla vaikka viikon jokaisena päivänä! Shortsit ainoastaan paranevat käytön ja kulutuksen myötä. Käytön myötä pehmenevä farkkukangas tuntuu mukavalta yllä pitkinä ja kuuminakin päivinä. Miesten farkkushortsit myös sallivat täydellisen vapauden laukuista ja takeista. Shortsien moniin taskuihin sujahtavat lomapäivän tärkein omaisuus, jolloin voit nauttia lämmöstä ja vapaa-ajasta ilman turhia kantamuksia.

Miesten farkkushortsit – säilytä tyylisi myös helteellä!

Autenttisimmat miesten farkkushortsit näyttävät itse leikatuilta ja ajan patinoimilta. Sopivasti rispaantuneet lahkeet, kulutukset ja revityt kohdat ravistelevat muutoin liian sisäsiistejä shortseja. Sekä vaaleat että tummat denim-sävyt toimivat rosoisessa lookissa. Perinteisten denim-värien lisäksi voit valita farkkushortsit trendikkäissä khakin tai maastonvihreän sävyissä. Paahdettu khaki siistii shortsiasun myös kesäjuhliin ja helteiseen toimistoon sopivaksi. Vyölenkit, taskut ja napit varioivat shortsien yleisilmettä. Ole ennakkoluuloton – valitse shortsit, joissa on hip hop -pukeutumisesta vaikutteita ottava laskettu haaraosa.

Farkkushortsien kanssa ei ole olemassa vääriä asuyhdistelmiä. Rennot miesten farkkushortsit eivät vaadi seurakseen sen kummempaa kuin t-paidan ja muutaman tarkoin valitun asusteen. Valkoinen t-paita ja deniminsiniset shortsit ovat yhdistelmä vailla vertaa. Osoita farkku-uskollisuutesi trendikkäällä denim-asulla. Farkkuliivi yhdistettynä samansävyisiin farkkushortseihin ja t-paitaan luo raikkaan kesäasun. Muuntele asuasi ja lahkeiden pituutta kääräisemällä shortsiesi lahkeet. Lyhyempi malli yhdessä hihattoman topin kanssa soveltuu koko päivän kestävään rantahengailuun. Helleasu urbaaniin kaupunkiympäristöön syntyy printtipaidasta, kulutetuista shortseista ja slip on -tennareista. Myös kesällä tyylistään kiinni pitävä trendiniekka pukee shortsit osaksi keikailevaa dandy-lookia.

Yhdistele ja sekoita

Farkkushortsit kuuluvat kesään! Ne ovat rennot, mukavat ja tyylikkäät kesähousut. Siinä missä ennen kesäksi leikattiin kuluneet farkut shortseiksi, nykyisin valmiina myytävien farkkushortsien valikoima on pyörryttävän laaja! Siihen mahtuu monenlaisia shortseja: kulutettuja, kapeita, leveitä, lyhyitä, pitkiä… Niitä valmistavat tunnetut, ylellisetkin farkkumerkit ja urheilu- ja skeittimerkit. Miehillä farkkushortsit eivät siis todellakaan ole enää pelkät mökkihousut, vaan aikuisetkin miehet pitävät niitä lämpimällä kelillä melkeinpä missä vain! Ne sopivat grillijuhliin ja puistopiknikeille aivan yhtä hyvin kuin kulttuuririentoihin tai illanistujaisiin. Niiden ottaminen esille pitkän talven jälkeen on kuin lupaus mahtavasta kesästä. Ne toivottavat tervetulleiksi huolettomat päivät, laineiden liplatuksen ja lämpimät kesäyöt kaupungilla! Farkkushortsit myös toimivat kesästä ja lomasta toiseen, kun taas asustaminen, paita- ja kenkävalinnat muuttavat tyyliä tilanteen ja muodin mukaan.

Yhdet shortsit – sata tyyliä!

Aurinkoinen, helppo kesätyyli syntyy, kun farkkushortseja pitää tavallisen t-paidan ja vaikkapa varvassandaalien kanssa. Jos shortseihin on mieltynyt, kannattaa kokeilla muitakin yhdistelmiä. Sulava asukokonaisuus syntyy, kun siistit farkkushortsit yhdistetään lyhythihaiseen kauluspaitaan. Siisti vyö ja kesähattu viimeistelevät tyylin! Jos paidan napittaa ylös asti ja kruunaa asun rusetilla, tyyli on trendikkään koulupoikamainen. Katu-uskottavasti farkkushortseja pidetään makeimpien kaapista löytyvien tennareitten kanssa ja lippis päässä. Illan tullen niiden seuraksi puetaan huppari. Loaferit tai espadrillot yhdistettyinä farkkushortseihin puolestaan luovat raikkaan tyylin. Tähän yhdistelmään lisätään tarpeen tullen kevyt neule.

Skarpit vai kulutetut, siniset vai värikkäät?

Perusfarkkushortsit ovat tietysti hiukan kulunutta vaaleansinistä denimiä. Enää ei onneksi tarvitse kuitenkaan odottaa, että lempifarkut kuluvat juuri oikeaan pisteeseen - mukavan pehmeäksi kulutettuja shortseja saa tietysti jo valmiina! Sävyt vaihtelevat aina lähes valkoisista, kivipestyistä shortseista tummasta tummimpaan farkkuun. Kulutetut farkkushortsit ovat shortsiskaalan rennoimmasta päästä, mutta myös hyvin siistejä mallejakin on. Skarpeimmillaan ne ovat yksivärisinä ja kuluttamattomina. Koska kesätyyliin ja iloiseen mielialaan sopivat erinomaisesti värikkäät vaatteet, shortseja saa niin vihreän, punaisen ja sinisenkin eri sävyissä. Myös shortsien pituus ja leveys vaihtelevat – asiallisin shortsiasu syntyy juuri polveen ulottuvilla shortseilla. Pituutta voi tietysti itsekin muutella, sillä ylös käärityt lahkeet suorastaan kuuluvat farkkushortseihin!