Miesten farkkushortsit

Suositut filtterit
698 tuotetta

Farkkushortsit kuuluvat kesään! Ne ovat rennot, mukavat ja tyylikkäät kesähousut. Siinä missä ennen kesäksi leikattiin kuluneet farkut shortseiksi, nykyisin valmiina myytävien farkkushortsien valikoima on pyörryttävän laaja! Siihen mahtuu monenlaisia shortseja: kulutettuja, kapeita, leveitä, lyhyitä, pitkiä… Niitä valmistavat tunnetut, ylellisetkin farkkumerkit ja urheilu- ja skeittimerkit. Miehillä farkkushortsit eivät siis todellakaan ole enää pelkät mökkihousut, vaan aikuisetkin miehet pitävät niitä lämpimällä kelillä melkeinpä missä vain! Ne sopivat grillijuhliin ja puistopiknikeille aivan yhtä hyvin kuin kulttuuririentoihin tai illanistujaisiin. Niiden ottaminen esille pitkän talven jälkeen on kuin lupaus mahtavasta kesästä. Ne toivottavat tervetulleiksi huolettomat päivät, laineiden liplatuksen ja lämpimät kesäyöt kaupungilla! Farkkushortsit myös toimivat kesästä ja lomasta toiseen, kun taas asustaminen, paita- ja kenkävalinnat muuttavat tyyliä tilanteen ja muodin mukaan.

Yhdet shortsit – sata tyyliä!

Aurinkoinen, helppo kesätyyli syntyy, kun farkkushortseja pitää tavallisen t-paidan ja vaikkapa varvassandaalien kanssa. Jos shortseihin on mieltynyt, kannattaa kokeilla muitakin yhdistelmiä. Sulava asukokonaisuus syntyy, kun siistit farkkushortsit yhdistetään lyhythihaiseen kauluspaitaan. Siisti vyö ja kesähattu viimeistelevät tyylin! Jos paidan napittaa ylös asti ja kruunaa asun rusetilla, tyyli on trendikkään koulupoikamainen. Katu-uskottavasti farkkushortseja pidetään makeimpien kaapista löytyvien tennareitten kanssa ja lippis päässä. Illan tullen niiden seuraksi puetaan huppari. Loaferit tai espadrillot yhdistettyinä farkkushortseihin puolestaan luovat raikkaan tyylin. Tähän yhdistelmään lisätään tarpeen tullen kevyt neule.

Skarpit vai kulutetut, siniset vai värikkäät?

Perusfarkkushortsit ovat tietysti hiukan kulunutta vaaleansinistä denimiä. Enää ei onneksi tarvitse kuitenkaan odottaa, että lempifarkut kuluvat juuri oikeaan pisteeseen - mukavan pehmeäksi kulutettuja shortseja saa tietysti jo valmiina! Sävyt vaihtelevat aina lähes valkoisista, kivipestyistä shortseista tummasta tummimpaan farkkuun. Kulutetut farkkushortsit ovat shortsiskaalan rennoimmasta päästä, mutta myös hyvin siistejä mallejakin on. Skarpeimmillaan ne ovat yksivärisinä ja kuluttamattomina. Koska kesätyyliin ja iloiseen mielialaan sopivat erinomaisesti värikkäät vaatteet, shortseja saa niin vihreän, punaisen ja sinisenkin eri sävyissä. Myös shortsien pituus ja leveys vaihtelevat – asiallisin shortsiasu syntyy juuri polveen ulottuvilla shortseilla. Pituutta voi tietysti itsekin muutella, sillä ylös käärityt lahkeet suorastaan kuuluvat farkkushortseihin!