Miesten relaxed & loose fit -farkut

290 tuotetta

Loose fit -farkut sopivat rennoille miehille! Väljästi leikatut farkut ovat mukavat: ne on suunniteltu niin, että ne istuvat vyötäröltä eivätkä ole liian pitkät, mutta ovat muutoin rennot. Enää ei siis tarvitse ostaa liian isoa numeroa ja nostella housuja! Loose fit -farkut ovat seurausta 90-luvun hiphopin myötä levinneestä väljien farkkujen muodista. Enää ne eivät ole ainoastaan räppiä kuuntelevien tai skeittaavien nuorten housuja, vaan niitä käyttävät kaikki tyylikkyyttä ja mukavuutta arvostavat miehet. Väljyyden aste tietysti vaihtelee leikkauksen mukaan, ja tummat, siistitloose fit -farkut käyvätkin hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Vapaa-ajalle sopivat puolestaan täydellisesti pienin yksityiskohdin ja näkyvin saumoin viimeistellyt näyttävät, mutta mukavat farkut.

Vaihda vapaalle vaatteita myöden!

Kaikkihan tietävät sen, että vaatteet ja mieliala kulkevat käsi kädessä. Puku päällä on särmikäs ja asiallinen olo, lenkkitossut jalassa reipas ja sporttinen fiilis. Loose fit -farkut päällä olo on taatusti rento, mutta kuitenkin puetumpi kuin collegehousuissa! Työpäivän jälkeen tai lomalle lähtiessä on nautinnollista vetää jalkaan kaapin mukavimmat farkut. Ne ovat siis ehdoton valinta vapaa-ajan viettoon kaupungilla tai kesämökillä. Loose fit -housut kielivät rennosta, urbaanista asenteesta eivätkä kiristä tai rajoita liikkumista - harrastit sitten pyöräilyä tai skeittausta. Kun housut ovat mukavat, mutta hienot, mielikin on huoleton!

Loose fit -farkut ovat mukavat ja makeat

Loose fit -farkkujen joukkoon mahtuu monenlaisia leikkauksia ja tyylejä. Siisteimmillään ne ovat suorat ja tasaväriset, mutta yläosasta tavallisia farkkuja ilmavammat. Huomiota herättävimmät loose fit -farkut kapenevat punttia kohden sekä muistuttavat leikkaukseltaan haaremihousuja - ja tuovat etäisesti mieleen MC Hammerin! Rentoa leikkausta voidaan myös alleviivata esimerkiksi löysän etuosan näkyvillä napituksilla. Ykköskengät loose fit -farkkujen seuralaisiksi ovat tietysti tennarit. Kapeiden lahkeiden kanssa sopivat täydellisesti huipputrendikkäät, värikkäät korkeavartiset tennarit, leveämpien kanssa käyvät klassiset matalat mallit. Kokeile myös vaikkapa espadrillos-kenkiä kesällä punttia kohti kapenevien löysien farkkujen kera! Asun tyyli tietysti muuttuu yläosan myötä: huppari on rennoin valinta, mutta kontrastia voi luoda yhdistämällä rentoihin, mutta siisteihin farkkuihin neulepaidan, tai vaikkapa pikkutakin!

Tutustu myös