Miesten slim fit -farkut

2 165 tuotetta

Kapeat farkut ovat täällä taas! Slim fit -farkut ovat tehneet paluun 80-luvulta, jolloin piukkaakin piukemmat housut kuuluivat myös miesten tyyliin, etenkin tietyissä alakulttuureissa. Riippuen musiikkityylistä ja elämäntavasta, tyyli kruunattiin nahkatakilla ja buutseilla, maihareilla tai varsitennareilla. Vielä kaukaisemmista vuosikymmenistä muistuttavat kapeat, aavistuksen lyhyet farkut, joiden kanssa pidetään matalavartisia tennareita. Koska muoti ei ikinä täysin toista itseään, vaan luo itsensä uudelleen ennen uutta nousua, slim fit -farkutkaan eivät ole aivan entisellään, vaan niissä on uutta 2000-luvun twistiä. Tarjolla on alaspäin kapenevia, mutta yläosasta väljiä housuja, äärimmäisen piukkoja stretch-farkkuja sekä kapeita perusmalleja. Yksiväristen mallien rinnalla on kulutettuja, epätasaisen värisiä sinisiä farkkuja, sekä esimerkiksi yksityiskohtien, kuten nappien ja taskujen, vuoksi huomion kiinnittäviä housuja.

Slim fit -farkut tarjoavat mahdollisuuden yhdistellä uutta ja vanhaa

Väljempien yläosien, kuten huppareiden ja t-paitojen kanssa, sopivat yläosasta löysemmät slim fit -farkut, istuvan kaulus- tai ruutupaidan kanssa puolestaan suorat ja kapeat housut. Muodin edelläkävijät taas pitävät joustavia, kireitä farkkuja esimerkiksi tavallista pitempien paitojen kera. Niiden kanssa värikkäät, huomiota herättävät varsilenkkarit pääsevät myös oikeuksiinsa! Raikas, klassinen tyyli syntyy eleettömistä, paksusta denimistä valmistetuista sinisistä slim fit -farkuista ja valkoisista tennareista. Kruunaa tyyli ruutupaidalla tai vaikka legendaarisella bändipaidalla! Arvoituksellisempi tyyli puolestaan syntyy tummia vaatekappaleita yhdistämällä, jolloin jalkineiksi sopivat esimerkiksi varrelliset ja nauhalliset nilkkurit. Mikä tyylisi sitten onkaan, siinä ovat läsnä menneiden vuosikymmenten virtaukset nykyaikaisessa muodossa!

Kireyden aste vaihtelee - kapea muoto säilyy

Slim fit -farkkuja on monenlaisia. Kapeimmissa malleissa on runsaasti joustoa, jotta ne jalassa pystyy liikkumaan mukavasti. Mutta nykyaikaisen tyylin saavuttaa myös ilman ihoa nuolevia farkkuja. Hillitymmät kapeat mallit sopivat oivasti esimerkiksi työpaikalle, ja niihin on helpompi yhdistellä siistejä, tyköistuvampia yläosia kuin löysiin farkkuihin. Samat kapeat farkut sopivat töihin vyön ja kauluspaidan kanssa, vapaa-ajalla puntit voi taas kääriä kapealla käänteellä ja housuja voi käyttää vaikka loafereiden kanssa. Katu- ja nuorisokulttuurista kielivät taas leikkisät leikkaukset. Mallista riippumatta kapeat slim fit -farkut tuovat olemukseesi ryhtiä ja kertovat kiinnostuksesta ajankohtaiseen puketumiseen!

Yhdistele ja sekoita