Farkut

Miesten straight leg -farkut

Suodatin
Shoppaile brändiä Levi's®
Shoppaile brändiä Levi's®

629 tuotetta

Suoralahkeiset housut ovat pitäneet pintansa muodin aallokossa vuodesta toiseen. Vaikka materiaali ja leikkaukset muuttuvat, suorat lahkeet tuskin koskaan poistuvat täysin trenditietoisten valikoimista. Viime aikojen trendeinä pinnalle ovatkin pulpahtaneet taas suoralahkeiset farkut, jotka henkivät rentoa, mutkatonta, jopa boheemia asennetta niin vapaa-ajan kuin työpukeutumiseenkin. Straight leg -farkut ovat tehneet toisen tulemisensa ja kahmivat tilaa slim fit -mallien vierelle tuoreiden ja suosittujen trendien joukossa. Farkkujen suora lahje on täytössä mukava ja ilmava sekä liikkuvampi pillilahkeisiin verrattuna. Halusit sitten klassista, siistiä suoraa lahjetta tai modernia ja leppoisaa tyyliä, kummatkin ovat nyt in, joten valitse tyyliisi sopivasti jompikumpi – tai molemmat eri tilaisuuksiin.

Straight leg -farkut ovat raikas lisä arkivaatteisiin

Arkivaatteiden ei välttämättä kuulu olla aina tiukan asiallisia, moderneja tai täydellisiä suunnittelun mestariteoksia. Arki on rentoa ja huoletonta omaa aikaa, jolloin saat nauttia vapaudesta ilman aikatauluja. Tätä filosofiaa suoralahkeiset farkut liputtavat: huoleton elämäntyyli, jossa panostetaan laadukkaaseen aikaan ja elämäntyyliin. Yhdistä straight leg -farkut yhteen printtipaidan kanssa ja saat mukavan, mutta trenditietoisen arkiasun, jossa viihdyt koko päivän. Voit kääriä housujen lahkeet hieman nilkkojen yläpuolelle, jotta saat ilmeeseen siisteyttä. Käärityt lahkeet toimivat erityisen hyvin myös loafereiden kanssa.

Straight leg -farkut suosivat kaikenmallisia miehiä

Suorat lahkeet sopivat kaikille. Valitse farkkujen vyötärön korkeus oman vartalotyyppisi mukaan. Jottei kokonaisuutesi suoralahkeisten housujen kanssa näyttäisi liian tasapaksulta, yhdistä suoralahkeisten housujen kanssa kevyesti laskeutuva paita, jonka voit pujottaa rennosti vyötärönauhan sisälle. Näin saat housujen vyötärölinjan paremmin esille ja luot asukokonaisuuteesi rytmiä. Tyköistuvat pikkutakit korostavat muodokasta vaikutelmaa, joten tarvittaessa yhdistä myös päällystakki ilmeeseesi. Voit kokeilla straight leg -farkkuja työpukeutumiseen, jos työpaikkasi pukeutumisvaatimukset eivät ole tiukimmasta muodollisesta päästä. Panosta yksivärisiin farkkuihin, joilla saat helposti siistin ilmeen.

Yhdistele ja sekoita