Kun kesä tarjoilee parastaan ja maailma kylpee auringossa, vaaditaan vaatteilta ennen kaikkea viileyttä ja väljyyttä. Kun valitset yläosaksi hihattoman paidan, voit paljastaa käsivartesi auringolle kokonaan ja välttyä t-paitahihojen maalaamilta rusketusrajoilta. Miesten hihattomat paidat sopivat kesähelteiden lisäksi myös treenaamiseen, aluspaidaksi tai väljän ilmavaksi kotiasuksi.

Hikiläikät eivät ole koskaan muodissa. Cooleimmankin kesäasun viileys laimenee huomattavasti, jos t-paidan kainaloita värittävät märät läikät. Miesten hihattomat paidat antavat kainaloidesi nauttia kesätuulen raikkaudesta täysillä. Ne eivät kiristä tai hankaa, ja lisäksi ne nostavat olkavarret ja hartioiden linjan esille tyylikkäästi. Hihattomat paidat tarjoavat mahdollisuuden niin rohkean värikkääseen muoti-iloitteluun kuin klassisen hillittyyn kesäilmeeseenkin.

Miesten hihattomat paidat tuovat rentoutta kesään ja treeniin

Miesten hihattomat paidat ovat klassisimmillaan mustia, harmaita tai valkoisia ja malliltaan vartaloa pehmeästi myötäileviä. Yksinkertaiset mallit sopivat loistavasti niin aluspaidaksi kuin pelkistetyn miehekkääksi yläosaksi esimerkiksi farkkujen tai ruutushortsien kanssa.

Kun kaipaat paidaltasi vahvaa ilmettä ja värikylläisyyttä, tutustu urbaanista katumuodista inspiroituneisiin hihattomiin paitoihin, joista voi löytää vaikutteita niin hiphop-kulttuurista, hipster-hengestä kuin rantamuodin huolettomuudestakin. Rennon skeittityylin suosija voi pukea esimerkiksi jykevillä logoilla kuvioidun paidan väljien farkkujen ja skeittitennareiden kanssa, kun taas hienostuneen urbaanin muotitwistin ystävä voi yhdistää kangasloaferit ja mustat farkkushortsit vahvoilla graafisilla elementeillä tai rönsyävillä kukkaprinteillä koristeltuun hihattomaan paitaan. Lisämaustetta paitoihin tuovat myös taskut, huput ja muut yksityiskohdat.

Kun suuntanasi on punttisali, koriskenttä, lenkkipolku tai muu urheiluaktiviteetti, valitse oikea yläosa lajisi ja tyylitajusi ehdoilla. Koripallomuodissa miesten hihattomat paidat ovat malliltaan useimmiten huomattavan väljiä ja näyttävästi kuvioituja, kun taas moneen muuhun lajiin sopii paremmin napakammin istuva paita. Sporttilook viimeistellään tietenkin rennoilla shortseilla tai treenihousuilla sekä esimerkiksi paidan väreihin mätsäävillä lenkkareilla.

Yhdistät helposti