Miesten kangashousut

Suositut filtterit
2 403 tuotetta
infoSponsoroitu

Kangashousut kuuluvat miehen kuin miehen vaatevalikoimaan. Malleja on niin runsaasti, että niitä yhdistää oikeastaan vain tyylikäs ja rento materiaali. Minkälaiseen asukokonaisuuteen ne yhdistätkään, kangashoust kielivät trendikkyydestä ja muotitietoisuudesta.

Miesten kangashousuvalikoimaan kuuluu niin katu-uskottavia, sporttisia kuin klassisiakin housumalleja. Urheilullista muotia edustavat huippumuodikkaat nyörillä ja resoreilla viimeistellyt mallit. Klassiset suorat kangashousut puolestaan sopivat niin nilkkureiden kuin tennareidenkin seuraksi. Sandaalien kanssa makea yhdistelmä luodaan käärimällä puntit. Yläosaksi riittää minimalistinen t-paita. Muodollisempaan ilmeeseen kuuluvat suorat, hyvin istuvat kangashousut. Erityisen trendikkäitä ovat aavistuksen alimittaiset kangashousut, jotka päästävät tyylikkäät kenkäsi esiin!

Kangashousut kuuluvat niin hipstereiden kuin urbaanien herrasmiestenkin tyyliin

Miesten urbaaniin ilmeeseen sopivat erinomaisesti kankaiset housut murretuissa sävyissä. Niissä on annos skeittihenkeä – erityisesti malleissa, joiden lahkeissa on trendikkäästi resorit. Skeittitunnelmaa voi korostaa yhdistämällä housuihin slip on -tennarit ja collegepaidan. Huippumuodikkaasen suuntaan ilmettä voi puolestaan viedä yhdistämällä kangashousuihin näyttävät nauhalliset, korkeavartiset nilkkurit ja minimalistisen, aavistyksen ylimittaisen yläosan. Miesten kapealahkeiset kangashousut sopivat myös loistavasti ajattomien kesäisten asujen elementiksi. Silloin niihin yhdistetään nahkaiset pistokassandaalit ja raikas raidallinen t-paita.

Kangashousut ovat myös klassisemmin pukeutumivan miehen valinta. Selkeälinjaiset, aavistuksen alimittaiset kangashousut ovat vintage-henkisten asujen keskeinen osa. 60-luvun herrasmiesten tyyliä voi noudatella yhdistämällä huoliteltuihin kangashousuihin trendikkäästi loaferit ja lyhythihaisen kauluspaidan tai pikeepaidan. Viimeistele asukokonaisuus hatulla! Kangashousut ovat myös erinomainen chelsea-nilkkureiden, ihonmyötäisen t-paidan ja tyylikkään pusakan seuralainen.

Tutustu myös