Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Juoksukengät

Miesten vakaukselliset juoksukengät

38 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
AIR ZOOM STRUCTURE 21 - Juoksukenkä/vakaus - deep royal blue/silver/black/concord/crimson/wolf grey V8 NEW YORK MARATHON - Juoksukenkä/vakaus - blue PUREBOOST ATR - Juoksukenkä/vakaus - footwear white/core black/grey three AIR ZOOM STRUCTURE 20 - Juoksukenkä/vakaus - black/white/cool grey/pure platinum/wolf grey LUNARGLIDE 8 SHIELD - Juoksukenkä/vakaus - dark grey/metallic silver/black/volt WAVE PARADOX 4 - Juoksukenkä/vakaus - blue depths/white/safety yellow 860 V8 - Juoksukenkä/vakaus - blue/black GUIDE 10 - Juoksukenkä/vakaus - blue/orange HURRICANE ISO 3 - Juoksukenkä/vakaus - grey/blue/red WAVE INSPIRE 13 - Juoksukenkä/vakaus - safety yellow/black/directoire blue WAVE INSPIRE 13 - Juoksukenkä/vakaus - black/silver /lime punch AIR ZOOM STRUCTURE 21 SHIELD - Juoksukenkä/vakaus - black/black/black/obsidian/hyper crimson PRINT LITE RUSH GR - Juoksukenkä/vakaus - black/ash grey/white PUREBOOST DPR - Juoksukenkä/vakaus - utility black/solar yellow

Juokseminen on edullinen ja helposti aloitettava ulkoiluharrastus. Juokseminen kehittää vauhtikestävyyttä, parantaa hapenottokykyä ja verenkiertoa. Sitä voi harrastaa yksin tai ryhmässä, milloin ja missä vain haluat, kilpailumielessä tai kuntoliikuntana. Juoksu on tehokas ja edullinen harrastus, sinun ei tarvitse kuin avata ovi ja ottaa se vaikein ensimmäinen askel. Alkuun kehittyminen on nopeaa ja into voi kasvaa kuntoa nopeammin, jolloin mahdollisimman tehokas ja suora juoksutyyli voi säästää kuntoilijan monelta harmilliselta vaivalta jaloissa ja sitä myöten myös ylempänä kehossa. Oikean juoksutekniikan löytämiseksi ja tukemiseksi markkinoilla on paljon erilaisia erikoiskenkiä, yhtenä yleisimmistä vakaus-ominaisuudella varustetut juoksukengät. Vakauskenkien tarkoitus on tukea ylipronaatioksi kutsuttua jalan asentovirhettä. Vakauskengässä suoristuessaan jalan jänteet ja nivelet eivät joudu yhtä kovalle rasitukselle kuin liikevirheen toistuessa. Urheiluvammojen ehkäisyssä hyvät varusteet ovat avainasemassa, joten viimeistään ensimmäisten oireiden ilmaantuessa katse on syytä suunnata juoksukenkiin ja päästää ne vanhat ja kuluneet lenkkarit eläkkeelle. Tarkista myös, että vaatekaapistasi löytyy tarpeeksi urheilusukkia, sekä asianmukaiset housut ja paidat, sekä esimerkiksi juoksutakki.

Vakaus tasapainottaa askellusta

Pronaatio on normaali ja asiaankuuluva osa jalan liikettä. Pronaatio tarkoittaa jalan pyörähdystä kannalta päkiälle liikkeessä. Ylipronaatiolla tarkoitetaan jalkaterän liiallista kiertymistä sisäänpäin, supinaatiolla päinvastaista tilannetta, jolloin jalkaterä kiertää liian ulkokautta. Vakaus tarkoittaa kengän muotoilua niin, että jalka ohjautuu suorempaan asentoon. Voit helposti testata kuulutko niihin, jotka tarvitsevat vakauskenkiä. Jos kenkiesi pohjat kuluvat enemmän sisä- kuin ulkosyrjältä, jalkapohjasi kaari on matala tai lähes olematon seistessäsi tasaisella pohjalla, kuulut hyvin todennäköisesti vakauskenkien käyttäjäryhmään. Jos taas jalkasi kaari on hyvin korkea, ylipronaatio ei todennäköisesti ole sinulle ongelma vaan kenkäostoksissasi sinun kannattaa keskittyä sen sijaan löytämään hyvä iskunvaimennus kenkiisi. Zalandon verkkokaupasta löydät jokaiseen jalkaan sopivat juoksukengät haluamassasi koossa, värissä, kuosissa ja hintaluokassa. Voit myös vertailla eri merkkien tarjontaa erittäin helppokäyttöisen hakutoimintomme avulla. Eri valmistajat voivat käyttää eri nimityksiä hyvinkin samankaltaisille ominaisuuksille kengissään standardien puuttumisen vuoksi, joten sinun kannattaa tutustua huolellisesti eri valmistajien tuotteisiin löytääksesi tarkoituksiisi parhaat kengät. Zalandon monipuolisessa valikoimassa valinnanvaraa riittää!

Ilmaiset palvelumme

Zalando toimittaa tilauksesi aina maksuttomasti.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli sinulla on jotain kysyttävää: 0800 912 709 tai service@zalando.fi.

Voit aina palauttaa tuotteet 30 päivän sisällä ilmaiseksi.

Tutustu myös

T-paidat

Liivit

Fleecetakit

Housut

Lyhyet housut