Hillitseekö karmea keli kuntoilua? Kuntopolulle pitäisi lähteä, mutta juuri nyt ei kykene. Tee innostava irtiotto masentavista mielialoista, etene lähtöviivalle trendikkään huippusuunnittelun voimin. Miesten hyvännäköiset juoksutakit tulvivat teknisiä oivalluksia ja katseenkestäviä tehokeinoja. Elokuvatähtien juoksuasuista saat varteenotettavia vihjeitä viimeiseen urheilumuotiin. Jake Gyllenhaal lenkkeilee voimakkaan keltaisessa takissa, mustat shortsit täsmäävät täydellisesti sen tummiin tehosteisiin. Hohdokkaat juoksuvaatteet antavat sinullekin lisäpotkua liikkeelle lähtöön.

Joskus riittää, että yläosassa on enemmän suojaa viileyttä vastaan. Voit valita takkisi hupulla tai korkealla kauluksella. Miesten juoksutakit toimivat yhdessä juoksuhousujen kanssa ja istuvat myös lyhytlahkeisten trikoiden pariksi. Laita takin alle lyhyt- tai pitkähihainen juoksupaita kelin mukaan. Jos pidät väljemmästä istuvuudesta, yhdistä takkiisi lyhyet verryttelyhousut tai urheilushortsit. Täyspitkät lahkeet säilyttävät lihasten lämmön. Tässä kohtaa kannattaa muistaa myös vaatteiden alle asettuvien alusasujen ja laadukkaiden sukkien merkitys. Viileämmän ilman urheilullinen asu täydentyy kivalla pipolla ja napakoilla käsineillä - kaiva esiin sisäinen Rockysi!

Juoksutakit - tehty tasokkaaseen urheilupukeutumiseen

Maskuliinisten juoksutakkien ulkoasu on sanalla sanoen edustava. Kankaat ovat trendikkään kiiltäviä tai miellyttävän mattapintaisia. Tehosteet myötäilevät tyylipuhdasta yleiskuvaa. Kaksivärisyyttä on käytetty korostamaan linjakkaita leikkauksia. Tehosteompeleet ja -nauhat nousevat näkyviksi katseenkiinnittäjiksi saumoissa ja taskujen suissa. Kiinnostavatko sinua enemmän uudenlaiset kuosit? Taiteelliset kuvioinnit antavat omaperäisen ilmeensä tyylikkäälle kokonaisuudelle, joka puree persoonalliseen mieheen.

Juoksutakit ovat todellisia teknisyyden riemuvoittoja. Vettähylkivät ja täydellisesti istuvat takit pysyvät kuosissaan. Ne joustavat juoksijan liikkeiden mukaan juuri oikeista paikoista. Hikoile vaan täysillä, myös hengittävyys on huippuluokkaa!

Nauti juoksutakkien kirjavasta värimaailmasta. Urheilussa sopii irrotella huomiovärien ylenpalttisella hehkulla. Tee vaikuttavia asukokonaisuuksia myös coolien trendisävyjen sointuvuudella.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista