Miesten kaulaketjut

Suositut filtterit
680 tuotetta

Tyylikkäät miesten kaulaketjut ovat tulleet osaksi jokaisen dynaamisen miehen pukeutumista. Niin ketjut kuin riipuksetkin tuovat asuusi rentoa chiciä! Ne ovat tämän päivän muotisuunnittelijoiden vastaus ikiaikaiseen symboliikkaan. Korujen historia ulottuu lähes yhtä kauas kuin ihmisenkin. Kaulaketjuja, riipuksia ja muita koruja on käytetty kautta aikojen suojaamaan pahoilta hengiltä ja osoittamaan kantajansa yhteiskunnallista asemaa. Jopa hurjamaineiset viikingit kantoivat kaulassaan koruja: heidän kestävät luomuksensa olivat vallan ja voiman vertauskuvia. Viikinkien uskomuksista on lähtöisin esimerkiksi ukkosenjumala Thorin vasara, joka on pidetty motiivi vielä nykyisessäkin korudesignissa.

Miesten kaulaketjut ovat jokaisen menevän tyypin asuste

Kuvittele, kuinka kävelet kaupungilla, ja auringonsäde kurkistaa sisään paidannappien välistä. Hetken välähdyksenä se heijastuu takaisin ja kohtaa vastaantulijoiden katseet. Miesten kaulaketjut kuuluvat modernin miehen lookiin siinä missä siistit farkut ja sporttiset sneakeritkin. Yksinkertainen mutta maskuliinen ketju puoliavonaisen paitapuseron kanssa antaa sinusta coolin ja miehekkään vaikutelman. Talvella neulepuseron päällä isompikaan riipus ei näytä liian jäykältä ja on omiaan ilmaisemaan yksilöllisyyttäsi.

Työelämässä on alettu viime aikoina arvostaa miesten persoonallisempaa pukeutumista, eivätkä etikettipoikkeamat ole enää yhtä suuria virheitä kuin vielä jokunen vuosikymmen sitten. Yhä useammin liikeneuvotteluihinkin voi mennä business casual -tyyliin sonnustautuneena: voit unohtaa solmion ja kiinnittää kaulaasi ohuen, lyhyen ketjun, joka välkkyy herkästi valkoisen tai vaalean paidan kauluksen alta. Jos työsi on enemmän luovaa kuin bisneshenkistä, saattavat paksumpi ketju ja näyttävä riipus tehdä vielä paremman vaikutuksen, sillä ne korostavat sekä energisyyttäsi että haluasi erottua joukosta.

Muotisuunnittelijoiden uudelleen löytämät miesten kaulaketjut ja riipukset ovat selvästi löytäneet tiensä nykymiehen asuun – ja ne ovat tulleet jäädäkseen!

Yhdistät helposti