Tennarit

Miesten korkeavartiset tennarit

Suodatin

557 tuotetta

Miesten korkeavartiset tennarit ovat olleet jo useiden vuosien ajan supertrendikäs jalkinevalinta! Tennarit korkeilla varsilla ovat hieman rokahtavampi ja ilmeikkäämpi versio lyhytvartisista tovereistaan. Monissa korkeavartisissa tennareissa on nauhoituksen lisäksi nilkkatarra, joka tuo kenkään upean yksityiskohdan, mutta myös lisää tukea nilkan kohdalle. Kaikki huippumerkit valmistavat matalavartisten tennareiden lisäksi upeita ja monikäyttöisiä korkeavartisia malleja. Miesten korkeavartiset tennarit sopivat täydellisesti myös kylmiin vuodenaikoihin. Jos kaipaat tennareita talvikäyttöön, kannattaa silloin valita nahkaiset tennarit lämpimällä vuorella. Hyvin huollettuna nahka hylkii vettä ja lunta, lämmin vuori pitää varpaat lämpiminä pakkasillakin sekä korkea varsi tekee kengästä huomattavasti matalavartista versiota lämpimämmän. Varsien korkeudet vaihtelevat, joten lämpimämmille ilmoille voit valita tennarin hieman matalammalla varrella ja ohuella vuorauksella. Nilkkaan asti ulottuva nauhoitus tuo monipuolisuutta kenkään. Voit sitoa nauhoituksen ylös asti, jolloin saat eniten tukea nilkalle ja huolitellumman ilmeen tennariisi. Voit myös jättää ylimmät reiät nauhoittamatta, jolloin kenkäsi saa rennomman ja huolettomamman ilmeen. Joissakin malleissa varren kääntäminen on mahdollista, joka tuo vielä lisää monipuolisuutta tähän upeaan kenkämalliin!

Huipputrendikkäät miesten korkeavartiset tennarit parhaisiin vapaa-ajan hetkiin!

Korkeavartiset tennarit näyttävät upeilta slim fit -farkkujen kanssa, sillä silloin voit sujauttaa farkun lahkeen kengän sisään, jolloin kenkä pääsee esille koko komeudessaan. Yhdistä tähän asukokonaisuuteen retrohenkinen neule klassisella kuviolla sekä armeijanvihreä parkatakki. Miesten korkeavartisten tennareiden mallit vaihtelevat perinteisistä urheilullisista tennareista erittäin tyylikkäisiin nahkaisiin versioihin. Erilaiset remmit, kuviot ja tehostevärit tuovat jokaiseen tennariin trendikkyyttä ja uniikkia ilmettä. Joissakin tennareissa on hulluteltu todella näyttävillä, isokokoisilla kuvioilla. Korkeavartiset tennarit sopivat täydellisesti juuri rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen. Kapeiden farkkujen sijaan voit pukea jalkaasi reisitaskuhousut ja yläosaan hupparin printtikuviolla. Monissa väljissä reisitaskuhousuissa on lahkeessa kiristysvuori, jonka ansiosta saat nostettua lahjetta hieman ylemmäs paljastaen tennarin vartta enemmän. Jos kaipaat todella huoliteltua lookia, mutta haluat tuoda asuun särmää nimenomaan kenkien avulla, voit valita korkeavartisten tennareiden seuraksi chinot, yksivärisen ohuen neulepaidan sekä upean pikkutakin. Yhdistä rohkeasti korkeavartiset tennarit lempiasuusi, ja saat luotua kenkien avulla asukokonaisuuteen upean yksityiskohdan!

Yhdistele ja sekoita

Miesten korkeavartiset tennarit niin syksyyn kuin talveenkin

Korkeavartiset tennarit ovat olleet muodissa tietyissä alakulttuureissa käytännössä jatkuvasti aina 70-luvulta asti, eikä loppua näy. Nykyäänhän miesten korkeavartiset tennarit ovat likipitäin yhtä yleisiä katukuvissa kuin tavalliset matalat tennari- ja lenkkarimallit, ja edustavat yksinkertaista ja vaivatonta trendikkyyttä. Ja tyylivaihtoehdoissa löytyy: liki kaikki miesten tennareita yleensäkään valmistavat merkit sisällyttävät myös korkeavartisia kenkiä valikoimaansa. Alunperin esimerkiksi koripalloilijoille tai juoksijoille tarkoitetuista kengistä on tullut tyylikkäitä ja käytännöllisiä vapaa-ajan jalkineita. Kuten muodissa usein käy, korkeavartiset tennarit nousivat ikoneiksi hip hop- ja punk-kulttuureissa alun alkaen käytännöllisyytensä vuoksi. Mukavat, siedettävän hintaiset ja hyvännäköiset kengät, jotka vielä kestivät käyttöäkin. Eikä mikään olekaan viimeisen parinkymmenen vuoden aikana muuttanut perusasioita, korkeavartiset tennarit ovat edelleen loistavat kengät arki- ja vapaa-ajan käyttöön. Ne sopivat loistavasti yhteen farkkujen kanssa, ja koska ne tarjoavat tavallisia tennareita tai lenkkaria enemmän suojaa nilkoille, ne sopivat käyttöön myös sateisella säällä. Kaiken kaikkiaan, korkeavartiset tennarit ovat edelleen olennainen osa jokaisen nuoren miehen kenkäkokoelmaa.

Monien huippumerkkien korkeavartiset tennarit nyt Zalandolta!

Löydät huikean laajan valikoiman miesten korkeavartisia tennareita Zalandolta. Voit luokitella katalogiamme usean eri kriteerin perusteella: merkin, värin, hinnan, koon, tai vaikka valmistusmateriaalin. Tuotteiden sivuilta löydät tuotetiedot sekä suurikokoiset värikuvat, joiden avulla pystyt tekemään juuri oikean ostopäätöksen. Harkitse vaikkapa rohkeita värien kontrasteja, joilla kenkäsi tulevat olennaiseksi osaksi asukokonaisuuttasi. Mieti myös millaisten housujen kanssa käytät tennareita. Suurikokoiset ja ylhäältä avonaiset high-top -tennarit sopivat erinomaisesti yhteen tiukkojen farkkujen kanssa: tämä yhdistelmä ei ole pelkästään trendikäs, se on myös täydellisen rento ja mukava. Korkeavartiset tennarit sopivat myös shortsien yhteyteen, kun kesähelteillä et aina jaksa pukeutua muodin mukaan. Se onkin yksi näiden kenkien parhaista ominaisuuksista: ne sopivat kaikkiin vapaa-ajan asusteiden yhdistelmiin, ja koska ne ovat pohjimmiltaan jatkuvaan käyttöön tarkoitettuja urheiluhenkisiä kenkiä, ne myös kestävät pitkään eri olosuhteita. Zalandon verkkokaupasta löydät niin trendikkäitä kuin käytännöllisiäkin tennareita joka säälle. Etsi malli, materiaali ja väri jonka haluat, ja etsi juuri sinulle oikeat kengät. Olemme varmoja että miesten korkeavartisten tennarien valikoimastamme löytyy silmääsi miellyttäviä jalkineita!