Furla-lompakot tarjoavat italialaista pitkän linjan osaamista ja modernin nykymuodin asennetta laatutietoisille miehille. Jo vuonna 1927 perustettu italialainen lifestyle-brändi Furla yhdistelee muotoilussaan vankkaa ja perinnetietoista osaamista raikkaan rohkeaan edelläkävijähenkeen. Sen miesten lompakoiden kokoelmasta voi löytää niin pelkistettyä eleganssia huokuvia klassikoita kuin kirkkaita värejä ja kokeilevaa designiakin. Löydä omaan taskuusi ja tyyliisi sopiva malli Furlan laadukkaiden nahkalompakoiden valikoimasta!

Miesten Furla-lompakot - sata prosenttia italialaista tyyliä ja asennetta

Italialainen Furla on yhtä kuin luovuus, luksus ja laatu. Jo lähemmäs sadan vuoden ajan toiminut yritys suunnittelee ja valmistaa tuotteensa tänäkin päivänä Italiassa, ja se näkyy myös tuotteiden laadussa. Huippulaatuisten nahkatuotteidensa lisäksi Furla tunnetaan iloisen värikkäästä asenteestaan - se ei pelkää leikkiä väreillä tai kokeilla uutta, ja se kuuluukin italialaisen muodin särmikkäisiin uudistajiin. Furla-lompakot on suunniteltu hienostunutta nykydesignia suosiville miehille, jotka osaavat arvostaa sekä perinteistä käsityöosaamista että modernia muotoilua. Etsitpä sitten vähäeleisen tyylikästä mustaa nahkalompakkoa tai moniväristä ja erottuvaa kukkaroa, Furla tarjoaa kestävää ja ilmeikästä muotoilua tarkalla artesaaniotteella. Luja nahkapinta, tukevat taskut ja lokerot sekä vahvat napit ja vetoketjut takaavat sen, että omaisuutesi pysyy tallessa täydellä tyylillä.

Furla-lompakot tuovat arkeen ripauksen luksusta ja näyttävän designin juhlaa

Oletko etsimässä lompakkoa, joka kestää päivittäistä käyttöä säilyen ehjänä ja jämäkkänä pitkään? Kaipaatko lompakoltasi sekä käytännöllistä ja helppoa muotoilua että mahdollisimman tyylikästä yleisilmettä? Oletko sitä mieltä, että pala italialaista luksusta tekee arjesta huomattavasti miellyttävämmän? Furla-lompakot tuovat poikkeuksellista tyyliä laatutietoisen nykymiehen elämään. Valitse makusi ja tarpeidesi mukaan esimerkiksi klassinen taitettava nahkalompakko, jonka sisältä löytyy sekä setelitasku, kolikkolokero että runsaasti tilaa korteille. Jos taas olet minimalistisen funktionaalisuuden ystävä, on pieni ja kevyt vetoketjullinen kukkaro loistovalinta, joka sopii hyvin myös rahapussiksi reissuille. Käyntikorttikotelo on puolestaan liikemiehen perusvaruste, joka viimeistelee huolitellun ja tarkan bisnesilmeen - Furlan jämäkkä käyntikorttikotelo sujahtaa helposti puvun taskuun ja pitää tärkeät korttisi suorina ja hyvässä järjestyksessä.

Yhdistät helposti