Usein kuulee sanottavan, että käteinen raha jää pian historiaan. Onneksi sama ei koske lompakoita! Miesten Tiger of Sweden -lompakot sulkevat hellään huomaansa setelien ja kolikoiden lisäksi luotto- ja etukortit sekä ajokortin ja solahtavat sopuisasti esimerkiksi puvunhousujen taskuun. Ajattoman tyylikkään nahkalompakon kehtaat varmasti kaivaa esiin vaikkapa liikelounaalla tai romanttisilla leffatreffeillä oman sydänkäpysesi kanssa.

Tiger of Sweden -lompakot – kun laatu merkitsee

Tiger of Sweden ymmärtää, että aito herrasmies on tyylikäs kiireestä kantapäähän. Niinpä mitään vaatetuksen tai asusteiden osaa ei pidä väheksyä, kaikista vähiten lompakkoa. Todellinen tyyliniekka ei säilytä eurojaan missään koinsyömässä rahamassissa, vaan vaatii laatua myös lompakoltaan. Tiger of Sweden luottaakin vain ylellisiin materiaaleihin ja hillittyyn mutta nykyaikaiseen designiin. Niinpä Tiger of Sweden -lompakot on toteutettu viimeistä ommelta myöten huolellisesti ja harkitusti. Korkealaatuinen aito nahka pääsee oikeuksiinsa konstailemattoman harmonisissa designeissa. Klassiset mustan ja ruskean sävyt ovat lompakkomaailmassa ikisuosikkeja, jotka henkivät vakavaraista charmia. Valitse lompakkosi sävy sävyyn vaikkapa nahkakenkiesi kanssa!

Tiger of Sweden -lompakot – laatua ja käytännöllisyyttä kompaktissa paketissa

Tiger of Sweden -lompakoissa konstailu on jätetty sikseen ja keskitytty luomaan elegantti ja käyttökelpoinen kokonaisuus. Lompakkoja on kolmea eri kokoa. Suurin koko vetää sisäänsä hieman runsaammatkin käteisvarat ja korttikokoelman, mutta toisaalta pikkulompakko kulkee kätevästi vaikkapa farkkujen takataskussa. Malleihin sisältyy paljon näppäriä yksityiskohtia. Lompakon läpinäkyvässä taskussa olevaa ajokorttia tai henkilökorttia on helppo vilauttaa tarpeen vaatiessa. Vetoketjullinen kolikkotasku estää puolestaan eurojasi vaeltelemasta pitkin taskunpohjia ja setelitasku pitää kahisevasi kiitettävän suorana. Joissain malleissa on lisäksi pieni lenkki esimerkiksi avainketjun kiinnittämistä varten. Juuri nämä pienet yksityiskohdat tekevät Tiger of Swedenin lompakoista miellyttäviä jokapäiväisessä käytössä. Eräs olennainen yksityiskohta on tietenkin myös Tiger of Swedenin diskreetti logo, joka somistaa brändin jokaista lompakkoa. Tiger of Sweden -lompakot ovat pakollinen lisä jokaisen itsevarman ja tyylitietoisen miehen varustukseen.

Yhdistele ja sekoita