Miesten matalavartiset tennarit ovat erittäin monipuoliset vapaa-ajan jalkineet, joista löytyy valtava kirjo erilaisia malleja, tyylejä ja värejä. Tennarit matalilla varsilla ovat suosituimmat miesten jalkineet vapaa-aikaan, ja niiden monipuolisuuden ansiosta voit yhdistää ne melkeinpä minkä tahansa asun kanssa. Alun perin matalavartiset tennarit kehitettiin urheiluun, mutta nykyään voit pukea ne myös esimerkiksi suorien housujen kanssa. Jos etsit juoksukenkiä, valitse juuri siihen tarkoitettu malli, sillä ne on suunniteltu ja kehitetty nimenomaan takaamaan täydellinen istuvuus ja parhaat ominaisuudet juoksuharrastukseen. Kaikkiin tarkoituksiin ja tyyleihin löydät monia upeita ja trendikkäitä vaihtoehtoja. Rentoon tyyliin sopivat täydellisesti värikkäät matalavartiset tennarit, väljät farkut sekä huppari. Huolitellumpaan lookiin sopii erinomaisesti pelkistetyt, yksiväriset tennarit, trendikkäät chinot, kauluspaita ja supertyylikäs pikkutakki. Valitsemalla tennareiden materiaaliksi nahan, saat välittömästi asuusi lisää tyylikkyyttä. Kevyet, kankaiset matalavartiset tennarit ohuilla pohjilla ovat täydelliset jalkineet kesään. Niiden kanssa voit yhdistää kankaiset shortsit ja t-paidan printtikuviolla, ja upea kesälook on valmis. Saat piristystä asuun kuin asuun valitsemalla modernit, kirkkaan väriset tennarit jalkaasi.

Trendikkäät miesten matalavartiset tennarit joka menoon!

Tennarimallit vaihtelevat huimasti, ja siksi jokaisen onkin helppo löytää omaan tyyliinsä sopivat matalavartiset tennarit. Monet tennarit ovat saaneet inspiraationsa suoraan lenkkikengistä, ja siksi ne sopivatkin parhaiten urheilulliseen tyyliin. Urheilullinen, mutta samalla tyylikäs look syntyy yhdistämällä sporttitennarit farkkujen ja ruudullisen kauluspaidan kanssa. Miesten matalavartisten tennareiden valtavasta valikoimasta löytyy värejä ja kuvioita joka lähtöön. Perinteisten valkoisen ja mustan lisäksi tennareissa on käytetty mitä innovatiivisimpia väriyhdistelmiä sekä upeita kuvioita. Nappahanka ja mokkanahka tuovat tennareihin siistimpää ilmettä ja nahkaiset tai keinonahkaiset versiot ovatkin omiaan illanviettoon, kuten elokuviin tai treffeille. Upean tyylin ja ulkomuodon lisäksi matalavartiset tennarit tarjoavat käyttäjälleen huippumukavuutta ja niillä voitkin kävellä huoletta pitkiäkin matkoja. Retrotyyliset tennarit ovat upea elementti kaikissa tyyleissä. Retrotennarit, niin kuin kaikkia muutkin tennarimallit, voit hyvin yhdistää niin collegehousujen, farkkujen kuin chinojenkin kanssa.

Yhdistät helposti

Miesten matalavartiset tennarit jokaiseen tyyliin

Matalavartiset tennarit ovat jo kauan hallinneet katukuvaa varsinkin nuorten arkipukeutumisessa. Alun alkaen niiden käyttäjäkunta rakentuikin urheilijoista ja myöhemmin ne laajenivat miesten arkijalkineiksi. Matalavartisten tennareiden kasvavan suosion takana ei ole pelkästään niiden mukavuus jalassa, vaan myös niiden mallien sekä värien laaja kirjo. Matalavartiset tennarit ovat muodikkaita kenkiä, joiden kanssa käveleminen on helppoa. Nämä kengät voi yhdistää lähes millaiseen asuun tahansa. Nykyään juuri laajan mallivalikoiman vuoksi ne kelpaavat jalkineiksi jopa puvunhousujen kanssa. Matalavartisia tennareita valmistetaan nykypäivänä lukuisista eri materiaaleista ja niiden väritys vaihtelee yksivärisistä pallollisiin, raidallisiin sekä trendikkään kuviollisiin. Mallejakin tarjotaan lukuisia, perinteisistä aina hauskan moderneihin asti, niin että jokaiselle taatusti löytyy jotakin. Matalavartisia tennareita voi huoletta käyttää vuodenajasta riippumatta ja tuntea olonsa sekä mukavaksi, että muodikkaaksi. Tämä kenkämalli on pitkävartista serkkuaan käytännöllisempi, sillä matalavarrellinen kenkä on huomattavati nopeampi vetää jalkaan, vaikka kovassa kiireessäkin. Matalavartisia tennareita voikin hyvällä omalla tunnolla kutsua joka paikan ja ajan jalkineiksi.

Matalavartiset tennarit - mukavuutta ja trendikkyyttä!

Matalavartisten tennareiden valikoima on nyt rantautunut Zalandon verkkokauppaan. Laajasta valikoimastamme löydät tennarit tilanteeseen kuin tilanteeseen, säähän kuin säähän ja makuun kuin makuun. Matalavartiset tennarit ovat todellakin jokaisen sesongin "must have" -tuote, sillä ne jalassasi voit yhtä hyvin käydä ravintolassa kuin urheillakin, näyttäen silti hyvältä! Me Zalandolla olemme helpottaneet ostosten tekemistä antamalla mahdollisuuden hakea juuri tietynlaisia kenkiä mainioiden hakuvaihtoehtojemme avulla. Voit etsiä mieleisiäsi tennareita esimerkiksi merkin, värin sekä pintamateriaalin perusteella. Sinun on lisäksi mahdollista valita, etsitkö jalkineita syys-/talvi- vai kevät-/kesämallistostamme. Tietenkään emme ole poistaneet mahdollisuutta selata läpi koko valikoimaamme. Voit helposti hankkia meiltä esimerkiksi joka sään kestävät loaferit, jotka sopivat juuri sinun persoonalliseen tyyliisi ja jotka saavat sinut tuntemaan olosi sekä mukavaksi, että tyylikkääksi. Yhtä hyvin voit kuitenkin hankkia hieman erikoisemmat tennarit käytettäväksi harvinaisemmissa ja rennoissa tilaisuuksissa. Sinun kannattaa ehdottomasti ottaa hyöty irti Zalandon hyvästä palvelusta, mahtavista tarjouksista sekä tietenkin loistavasta valikoimasta ja hankkia laadukkaat matalavartiset tennarit!