297 tuotetta

Neuletakki on yksi miehen vaatekaapin monikäyttöisimmistä vaatteista. Miesten neuletakit tuntuvat miellyttäviltä yllä ja onnistuvat aina luomaan rennon tyylikkään vaikutelman. Neuletakki sopii yhtä lailla hienostuneeseen toimistotyyliin kuin vapaa-ajan sporttityyliinkin. Miesten neuletakit yhdistyvät vaivatta niin farkkuihin, chinoihin kuin suoriin housuihinkin.

Neuletakki, kuten monet muutkin miesten muodin klassikkovaatteet, on lähtöisin Britteinsaarilta. Saarivaltion upseerit käyttivät taisteluissaan hihatonta neuleliiviä, jonka miehustassa oli napit. Suurempaa suosiota miesten neuletakit saivat 1890-luvulla, kun niitä ryhdyttiin käyttämään kotioloissa ja vapaa-ajalla takin pehmeänä, mukavana korvikkeena.

Miesten neuletakit ovat saarivaltion lahja miesten muodille

Neuletakin kaula-aukko on tyypillisesti V-kirjaimen muotoinen. Tyylikäs valinta neuletakin alle onkin kauluspaita tai O-aukkoinen valkoinen t-paita. Farkut tuovat mihin tahansa yläosaan, myös neuletakkiin, rentoa ja nuorekasta vaikutelmaa. Myös chinot ja khakit ovat rennon toimiva valinta. Skarpimpaa lopputulosta etsivä mies yhdistää neuletakkinsa suoriin housuihin ja mustiin nauhakenkiin.

Lämmittävä ja pehmeä neuletakki suorastaan kutsuu luokseen – kysy vaikka mahdolliselta tyttöystävältäsi! Ennen kaikkea neuletakista on iloa sinulle, kun haluat tuntea olosi mukavaksi ja kuitenkin huolitellun tyylitietoiseksi. Keväällä tai viileinä kesäiltoina neuletakki toimii mainiosti myös ulkotakin korvikkeena. Neuletakeissa toimivat parhaiten maanläheiset sävyt ja jos havittelee brittimiesten lyömätöntä tyylitajua, neuletakin voi kruunata päähän laitettavalla lätsällä eli flat capillä.

Neuletakki on muodin kestävä klassikko, joka säilyy ajankohtaisena vuodesta toiseen. Nyt jos koskaan on aika tehdä tilaa vaatekaapissa vaatteille, jotka ovat monikäyttöisiä, joita on helppo yhdistellä ja jotka tuovat kiireisimpäänkin aamuun palan rauhaa, sillä ainakaan vaatekriisillä ei tarvitse vaivata päätään!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista