Miesten nilkkurit

707 tuotetta

Etsitkö täydellisen tyylikkäitä klassikkokenkiä talvikaudelle vai ilmeikkäitä jalkineita katutyyliin tai juhlahetkiin? Miesten nilkkurit ovat etenkin talven ja syksyn jalkinemuodin perusvarusteita, jotka tuovat lämmön ja suojan lisäksi myös ajatonta muodikkuutta monenlaiseen eri asuun. Kevyemmin muotoillut nilkkurit ovat puolestaan helppo tapa tuoda vahvaa ja värikästä näyttävyyttä esimerkiksi puvun tai suorien housujen kanssa.

Perinteisesti miesten nilkkurit on valmistettu nahasta, mutta lämpimien ilmojen versiot voivat olla tehty myös vaikkapa ilmavasta kangasmateriaalista. Ne on kätevä pujottaa jalkaan joustavan väliosan ansiosta, ja tämän päivän nilkkurit hyödyntävät runsaasti myös nauhoja, solkia ja muita yksityiskohtia. Ne voivat ulottua joko juuri ja juuri nilkan yläpuolelle tai nousta reilusti kohti säärtä, jolloin kapeat housunlahkeet mahtuvat mukavasti niiden sisään. Nilkkureiden avulla suojaat nilkkoja syyskelien kosteudelta ja korostat samalla jalkojen ja housujen linjaa.

Miesten nilkkurit yhdistelevät perinteisen pelkistettyä ja modernin vahvaa ilmettä

Klassiset ruskean tai mustan sävyiset nahkanilkkurit antavat elegantin silauksen niin urbaaniin katutyyliin, asialliseen bisnespukeutumiseen kuin hurmaavaan nostalgiseen herrasmiestyyliinkin. Valitse makusi mukaan linjakkaalla korolla ja kapenevalla kärjellä varustetut kengät tai pidempiin kävelyretkiin sopivat leveälestiset nilkkurit. Kevyttä kevättunnelmaa luot vaalean beigen tai harmaan sävyisillä lämpimän pehmeillä mokkanilkkureilla, jotka tummiin housuihin ja vaaleaan kevättakkiin yhdistettynä henkivät raikasta hienostuneisuutta. Aitoa Amerikan tunnelmaa edustavan farkkutyylin kruunaavat puolestaan ruskeat cowboy-nilkkurit.

Kahta tai useampaa väriä yhdistelevät nilkkurit tuovat pukeutumiseen ilmeikkyyttä, joka ei jää huomaamatta. Hillityn tyylin ystävä voi valita kahta eri harmaan tai ruskean sävyä yhdistävät kengät, kun taas värikästä keikari-ilmettä rakastava pukeutuja ottaa luonnollisen sävyn tehosteväriksi esimerkiksi raikkaan turkoosin tai hehkuvan punaisen. Näyttävimmillään miesten nilkkurit leikittelevät rohkeasti runsaan värikkäillä kuvioilla, villeillä eläinkuoseilla ja upean kiiltävillä pinnoilla.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Nilkkurit ovat erittäin monikäyttöiset kengät. Ne sopivat kaikenlaisten housujen kanssa, kuten farkkujen ja chinojen kanssa ja niitä voi käyttää kaikkina vuodenaikoina. Nilkkureita on saatavissa sekä naisille, miehille että lapsille, mutta alun perin nilkkureita valmistettiinkin ainoastaan juuri miehille. Tuntuu uskomattomalta, että nilkkurit ovat olleet suosittuja jo noin 1800-luvun puolivälistä alkaen, eivätkä ne mene koskaan pois muodista. Kuten nilkkureiden nimi sanoo, niiden varsi ulottuu noin nilkan korkeudelle. Tämän vuoksi ne ovat ehdottoman hyvät syys- ja talvikengät, kun ilmat viilenevät ja sääolosuhteista tulee epävakaiset. Jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä sateellakin, tyylistä tinkimättä. Slim fit -farkkujen kapeat lahkeet on helppo työntää nilkkureiden sisään, jos haluat korostaa kenkiäsi ja niiden koristeita. Tai sitten voit antaa kapeiden lahkeiden vain laskeutua nilkkureiden reunan päälle, eikä tarvitse pelätä, että sukat vilkkuvat hassusti välistä. Nilkkureita on saatavissa useissa väreissä ja materiaaleissa. Niihin on helppo lisätä näyttäviä yksityiskohtia, kuten nyörityksiä, solkia tai turkissomisteita. Viime vuosina on ollut trendikästä käyttää nilkkurinvartena neulekangasta, joka näyttää paksulta sukalta.

Nilkkurit - joka sään kenkävalinta!

Lähes kaikki kenkämerkit valmistavat nilkkureita, ja Zalandon verkkokaupan valikoimista löytyykin satoja miesten nilkkurimalleja. Vaihtoehtoja on niin paljon, että on vaikea valita vain yhtä paria. Miesten nilkkureita löytyy lukemattomissa väreissä ja materiaaleissa. Voit valita klassiset, nahkaiset perusnilkkurit pienellä korolla, joko suippokärkisenä tai normaalilla kärjellä. Mokkanahka on nyt yksi suosituimmista nilkkurimateriaaleista, ja jos pidät siitä, Zalandon verkkokauppa tarjoaa sinulle lähes loputtomasti vaihtoehtoja. Jos taas etsit jotain tiettyä väriä, siinäkin Zalando voi auttaa sinua. Nilkkureita löytyy tietysti mustina, ruskeina ja harmaina, mutta myös monissa muissa väreissä kuten vihreinä sekä punaisina. Zalandon verkkokaupassa on varmasti edustettuna kaikki ajankohtaiset nilkkuritrendit sekä lapsille että aikuisille. Jos käytät aina tietyn merkin kenkiä, voit helposti löytää vain suosikkivalmistajasi kengät Zalandon kätevän hakutoiminnon avulla. Näet helposti saatavissa olevat koot ja värivaihtoehdot klikkaamalla kengän kuvaa. Zalando on tehnyt nilkkureiden ostamisesta mahdollisimman helppoa koko perheelle. Käy heti tutustumassa suuriin valikoimiin ja nettiostosten helppouteen Zalando-verkkokaupan nilkkuriosastolla!