Miesten pikeepaidat

Suositut filtterit
5 181 tuotetta

Miesten pikeepaidat sopivat joka tilanteeseen

Jokaisen on hyvä omistaa ainakin yksi pikeepaita, koska se on niin monipuolinen vaatekappale. Voit pukea sen helposti sekä töihin että rennolle illalliselle. Pikeepaidan voi helposti stailata myös tavalliseen arkipäivään. Voisi sanoa, että hyvä pikeepaita on yksi miesten vaatevalikoiman kulmakiviä. Yhdistä pikeepaita vaikka farkkushortseihin, jos haluat rennomman asukokonaisuuden. Pikeepaita ja suorat housut puolestaan sopivat hieman virallisempiinkin tilaisuuksiin ja vaikka töihin.

Löydät Zalandon valikoimasta runsaasti laadukkaita ja tyylikkäitä miesten pikeepaitoja. Materiaaleissa on suosittu esimerkiksi puuvillaa, joka on kestävä ja mukava materiaali. Valikoimassa on pikeepaitoja useilta eri merkeiltä, joten valinnanvaraa riittää runsaasti. Jokaisella merkillä on jotain juuri sille ominaista tyyliä, joka antaa pikeepaidoile hauskoja yksityiskohtia ja lisää persoonallisuutta.

Kestävän kehityksen huomioivat pikeepaidat miehille

Laadukkaan tuotteen ostaminen on itsessään ekoteko, koska voit käyttää vaatetta pidempään eikä sinun tarvitse tehdä jatkuvasti uusia ostoksia. On kuitenkin myös lukuisia muita tapoja tehdä parempia valintoja arjessaan tai huomioida ympäristö pienissäkin teoissa. Zalando haluaa auttaa asiakkaitaan tekemään parempia valintoja ja on sen vuoksi tuonut valikoimaan runsaasti kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettuja vaatteita. Voit valita esimerkiksi pikeepaidan, joka on valmistettu jopa 70–100-prosenttisesti luonnonmukaisista materiaaleista.

Tämä tarkoittaa sitä, että materiaali on kasvatettu ilman synteettisiä lannoitteita, torjunta-aineita tai muuntogeenisiä siemeniä. Perinteiseen maatalouteen verrattuna tämä menetelmä voi säästää parhaimmillaan jopa 90 prosenttia vettä. Jotta brändi saa tämän merkinnän, on sen pitänyt myös varmistaa, että koko toimitusketju on sertifioitu puolueettoman osapuolen ekologisen standardin mukaisesti. Tähän kuuluu mukaan myös tehdas, joka tuotteet valmistaa.

Kaikkien meidän on hyvä miettiä omia valintojamme, jotta voimme nauttia puhtaasta luonnosta ja paremmasta tulevaisuudesta. Miesten pikeepaitojen valikoimassa ympäristön huomioivat tuotteet tunnistaa helposti vihreästä pienestä kestävä kehitys -merkinnästä. Pienistä arkisista valinnoista kasvaa suuri kokonaisuus, jolla on merkitystä. Tällaisen kestävästi tuotetun vaatteen valinta voi olla pieni, mutta sen vaikutus ympäristölle on suuri.

Tyylikkäät ja monipuoliset pikeepaidat miehille

Zalandon verkkokaupassa pikeepaitojen valikoima on todella laaja ja monipuolinen. Pikeepaitoja löytyy sekä pitkillä että lyhyillä hihoilla, ja näin voit käyttää niitä vuodenajasta riippumatta. Myös paidan mallit vaihtelevat, joten voit valita joko tyköistuvan tai aavistuksen löysemmän mallisen pikeepaidan. Juuri oikeaa paitaa valitessa myös värillä ja kuviolla sekä muilla yksityiskohdilla on paljon merkitystä.

Valikoimasta löytyy lähes kaikki mahdolliset värit, mitä voit vain kuvitella. Neutraalit ja klassiset valkoiset ja mustat pikeepaidat ovat aina hyvä valinta. Jos haluaa kuitenkin hieman leikitellä pukeutumisellaan, kannattaa valita vaikka turkoosi tai vaaleanpunainen pikeepaita. Paitojen kuvioinnilla saa myös tuotua asukokonaisuuteen lisää vaihtelua ja särmää. Voit valita esimerkiksi hauskan pilkullisen tai tyylikkään raidallisen paidan. Pienillä yksityiskohdilla nostat asun täysin uudelle tasolle. Eriväriset kaulukset paidassa ovat hauska ja tyylikäs yksityiskohta, joka luo säväyttävän tyylin.