Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
T-paidat & Paidat

Miesten pikeepaidat / Gant

Merkki
Hinta
59
59
105
105

51 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
SOLID RUGGER - Pikeepaita - white THE ORIGINAL BARSTRIPE HEAVY RUGGER - Pikeepaita - denim blue melange Pikeepaita - thunder blue Pikeepaita - emerald green SOLID RUGGER - Pikeepaita - dark jeansblue melange SOLID RUGGER - Pikeepaita - capri blue SOLID RUGGER - Pikeepaita - rose red SOLID RUGGER - Pikeepaita - red Pikeepaita - bottle green Pikeepaita - lapis blue SOLID RUGGER - Pikeepaita - dark brown Pikeepaita - tartan green melange SOLID RUGGER - Pikeepaita - graphite Pikeepaita - marine melange TIPPING RUGGER - Pikeepaita - light grey Pikeepaita - spearmint Pikeepaita - grey THE ORIGINAL RUGGER - Pikeepaita - anthrazit melange THE ORIGINAL BARSTRIPE HEAVY RUGGER - Pikeepaita - denim blue melange THE ORIGINAL HEAVY RUGGER - Pikeepaita - evening blue Pikeepaita - dark antracit melange Pikeepaita - white THE ORIGINAL RUGGER - Pikeepaita - marine melange CONTRAST COLLAR BARSTRIPE - Pikeepaita - mahogany red Pikeepaita - kelly green Pikeepaita - light grey melange Pikeepaita - palace blue

Eipä osannut nuori herrasmiehen alku Bernard Gantmacher Amerikkaan lähtiessään aavistaa, mitä tulevaisuus oli hänen kohdalleen suunnitellut. Bernardin ahkeruus ja taidokkaat ompelutaidot huomattiin pian ja eipä aikaakaan, kun mies oli jo suunnitellut ensimmäisen Gant-miesten kauluspaidan ja ensimmäinen Gant-miestenmallisto esiteltiin vuonna 1946. Tästä alkoi Gant-tuotemerkin pitkä ja antoisa taival yhdeksi maailman tunnetuimmaksi ja arvostetuimmaksi muotimerkiksi. Miesten Gant-pikeepaidat ovat tuotemerkin tyyliin hyvin klassisia ja ajattoman tyylikkäät, ja ne sopivat moneen tilaisuuteen ja moneen asukokonaisuuteen. Laadukas miesten Gant-pikeepaita on jokaisen tyylitietoisen miehen valinta rentoon työpäivään toimistolla, rentouttavaan purjehdukseen ystävien kanssa, sekä muuten vain mukavaan ajanviettoon. Pikeepaita on myös yksi golffareiden suosikkivaate ja sopii tyyliltään mainiosti tähän suosittuun harrastukseen.

Gant-pikeepaita yksinkertaisesti kuuluu jokaisen tyylitietoisen miehen vaatekaappiin!

Gant on tyylikkään ja laadukkaan muodin tuotemerkki, joka tarjoaa ajatonta, sporttista ja mutkatonta muotia koko perheelle. Miesten Gant-pikeepaitamallistosta on helppo poimia omat suosikkinsa monista upeista pitkähihaisista ja perinteisistä pikeepaidoista. Miesten Gant-pikeepaitojen värimaailma on pirteä ja tyylikäs ja voit valita omaan tyyliin parhaiten sopivan pikeepaidan monista viileistä sinisistä, raikkaista vihreistä, lämpimistä punaisista ja pirteistä merihenkisistä ja sporttisista kuoseista. Pikeepaita on monipuolinen vaatekappale, johon on äärimmäisen helppo yhdistellä erilaisia alaosia. Miesten Gant-pikeepaita sopii yhtä hienosti niin puvunhousujen ja chinojen, kuin farkkujen ja rentojen shortsien pariksi ja sopivilla asusteilla, kuten kelloilla, lippiksillä ja huiveilla viimeistelet tyylin hetkessä elegantista sporttiseen. Gantin miesten pikeepaitojen materiaalit ovat pehmeitä, ryhdikkäitä ja kestäviä ja klassisen tyylikkäät mallit ja raikkaat kuosit sopivat useimpien omaan tyyliin. Tiesithän, että Zalando on myös trendikkään miesten muodin verkkokauppa, josta löydät myös huippusuositut miesten Gant-pikeepaidat, sekä kengät ja asusteet.