Miesten pitkähihaiset paidat

Suositut filtterit
3 316 tuotetta

Yksi näppärimpiä tyylisalaisuuksia miesten muodikkaassa pukeutumisessa ovat miellyttävät ja hyvin istuvat pitkähihaiset paidat. Pitkähihaisella paidalla saa rakennettua oman maun mukaan joko säväyttävää kerrospukeutumista tai hillittyjä lookeja, jotka toimivat arkityylissä. Miesten pitkähihaisten paitojen monipuolinen valikoima on täynnä moderneja uutuuksia ja klassikkoja, kuten vaarinpaitoja, raglan-hihaisia baseball-paitoja, urbaaneja collegepaitoja ja klassisia trikoopaitoja.

Pitkähihaiset paidat ovat jokamiehen luottovaate arjen kiireessä

Miesten pitkähihaiset paidat huokuvat rentoa ilmettä ja toimivat erinomaisesti erilaisissa asukokonaisuuksissa ympäri vuoden. Esimerkiksi talvikäytössä ja pakkaspäivien kerrospukeutumisessa pitkähihainen on loistava valinta lämmittäväksi välikerrokseksi. Yksivärinen ja hyvin istuva pitkähihainen on monikäyttöinen vaatekappale, joka sopii moneen eri tyyliin. Arkisessa, katumuotia jäljittelevässä tyylissä harmaa pitkähihainen paita soveltuu loistavasti slim fit -farkkujen, trenditennareiden sekä nahkatakin muodostamaan asukokonaisuuteen. Valkoisessa värissä valittuna pitkähihainen paita on oiva vaate myös toimistolle ja epämuodollisiin juhliin, jolloin sen saa yhdistettyä näppärästi myös kauluspaidan tai pikkutakin alle.

Merellinen kesämiehen look syntyy helposti ja takuuvarman tyylikkäästi sinivalkoraidallisen pitkähihaisen, vaaleiden khakishortsien sekä kevyiden loafereiden varaan. Otsalle vielä merkkiaurinkolasit sekä kaulalle huolettomasti kietaistu huivi, ja trendikäs asu on täydellinen! Värikäs pitkähihainen paita sopii erinomaisesti piristämään tummaa asukokonaisuutta. Esimerkiksi mustien farkkujen ja tumman liivin yhdistelmän voi raikastaa vaalealla tai pastellisella värillä. Kirkkaisiin väreihin pukeutumalla takaat, ettet katoa massaan vaan loistat näyttävällä pukeutumisellasi. Vai saisiko olla ilmeikkäitä printtikuvioita tai suosikkimerkkisi logo? Kuvioinneista pitävien valinnaksi sopivat suuriprinttiset pitkähihaiset paidat, joilla saa kruunattua räväkän vapaa-ajan tyylin.

Yhdistele ja sekoita

Monikäyttöiset miesten pitkähihaiset paidat

Miesten pitkähihaiset paidat ovat äärimmäisen käytännöllisiä ja tärkeitä erityisesti talvisin, jolloin varsinkaan Suomen kylmyydessä yksi lisävaatekerros ei ole koskaan liikaa. Kun valitset materiaaliksi villan tai silkin, pysyt takuulla lämpimänä, tai teknisen materiaalin, joka sopii mainiosti urheiluun. Pitkähihaiset paidat ovat tosin muutakin kuin vain aluspaitoja - valitessasi supertrendikkään mallin se voi olla koko asukokonaisuutesi päätähti, joka on helppo yhdistää vaikka tyylikkääseen huiviin tai siistiin collegetakkiin asennetta täynnä olevan katulookin luomiseksi. Valitse klassinen sini-valkoraidallinen paita klassisen, kesäisen lookin luomiseksi, tai hauskalla printillä kuvioitu pusero, joka tuo asuusi muodikkuutta.

Miesten pitkähihaiset paidat – käytännöllistä trendikkyyttä!

Jos tyylisi on klassisen vintage-vivahteinen, voit pukea pitkähihaisen paidan pikkutakin, farkkujen ja nauhakenkien kanssa luodaksesi täydellisen tyylikkään asun. Zalandon verkkokaupasta tilaaminen on helppoa: voit rajata hakuasi kätevästi valitsemalla värin, kokosi ja vaikka lempimerkkisi. Jokaisella miehellä tulee olla useampi vaihtoehto pitkähihaisia paitoja vaatekaapissaan niiden käytännöllisyyden vuoksi! Tilaa siis heti, sillä tarjoamme sinulle sekä ilmaisen toimituksen että 30 päivää aikaa sovittaa tuotteita oman kotisi rauhassa.