Miesten premium-korut on suunniteltu tehostamaan trendikkäitä ja ajattomia asuja. Suosittelemme merkkikoruihin panostamista, sillä ne säilyttävät imagonsa tilanteesta toiseen. Valitse koru persoonasi mukaan, jos tahdot käyttää sitä erityylisten asujen kanssa. Minkälainen koru sopisi sinulle? Sen löytäminen on yllättävän helppoa ― yksilöllisyyttäsi korostaa parhaiten koru, josta pidät! Merkkitietoinen pukeutuja voi valita korunsa myös asujen mukaan. Niitä käytetään niin vapaa-ajan vaatteiden kuin huippusuunnittelijoiden räätälöimien bisnesvaatteidenkin kanssa.

Premium-korut ovat rohkeita suunnannäyttäjiä ― merkkikoruilla viimeistellään miehekkäät tyylit

Miesten korut ovat nyt entistä näyttävämpiä. Rohkea suunnittelu on murtautunut toden teolla korumuotiin. Huippukoruja hallitsee tarkkaan harkittu taiteellisuus. Ne tunnistetaan myös huolellisesti toteutetuista yksityiskohdista, jotka antavat bisnestyyleille loppuun asti hiotun leiman. Kun lähdet vaativaan neuvotteluun, korussasi voi olla himmeästi hohtavaa hopeaa ja pehmeää italialaista nahkaa. Saat niistä pakotonta kontrastia tarkasti räätälöidylle puvulle, kauluspaidalle ja solmiolle. Lisää asuun vielä upeat brogue-kengät. Vapaapäivät ovat rentoutumista varten, mutta bisnesmiehen huoleton tyyli saa olla hivenen hienostunut. Kun suuntaat ystävien kanssa iltaa istumaan, vapaamuotoista ilmettä varten puetaan tyylikäs pellavaneule ja hyvin istuvat kangashousut. Tarvitset jonkin ylellisen yksityiskohdan asun tehosteeksi. Tee vaikutus kullanvärisellä kaulakorulla, joka erottuu edukseen neuleen sileällä pinnalla! Huippumerkin logoa kantavat klassiset laatat ovat tähän tilanteeseen varma valinta.

Korujen symbolit ovat klassisia suosikkeja ― uudenlaiset kuviot sopivat modernille miehelle

Premium-korujen suunnittelijoita on inspiroinut tuttujen teemojen lisäksi uudenlainen muotokieli. Merkkikorujen ulkoasut ilmaisevat symboliikkaa, mystiikkaa ja modernia maskuliinisuutta. Jos lähdet viikonloppuisin purjehtimaan, pukeudu merihenkisesti koruja myöten. Saatat ankkuroitua johonkin rantapaviljonkiin sunnuntaibrunssille. Merkkifarkkujen ja lämpimän villaneuleen seuraan käy tyylikäs rannekoru, jonka ankkuriteema sopii hyvin intohimoiselle merenkävijälle. Tämä symboli edustaa samalla myös uskoa ja toivoa. Suositut ristit ja metallilaatat ovat saaneet seuraansa abstraktia designia. Huippubrändien metallinkiiltoisista koruista erottuvat myös tummat tehostekohdat. Valjasta merkkikorut vahvistamaan tummanpuhuvien vaatteiden vaikutusta. Rockfestivaaleille lähtevän miehen sormiin saa pujottaa parikin komeaa sormusta ― eikä useampi kaulaketjukaan enää ole liikaa. Ne erottuvat edukseen logopaidan pinnalla, musta denim vahvistaa housujen rokkityylin. Miesten premium-korut on varustettu kokonaisuuteen istuvilla suljinmekanismeilla. Esimerkiksi korun osaksi nostettu komea karabiinihaka on funktionallisuutensa lisäksi silmää miellyttävä elementti.

Tutustu myös