Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Takit

Miesten nahkatakit

61 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
141 - Nahkatakki - brown G1S - Nahkatakki - brown UOMO - Nahkatakki - black LONEC - Nahkatakki - black 120 - Nahkatakki - dark navy Nahkatakki - nero Nahkatakki - caffe arabo LANK - Nahkatakki - black GANGSTER - Nahkatakki - black GUNNERS - Nahkatakki - country brown Nahkatakki - nero WEYBRIDGE - Nahkatakki - anthracite JACKET - Nahkatakki - black HAZING - Nahkatakki - bordeaux Nahkatakki - red SPEEDMASTER - Nahkatakki - matte brown Keinonahkatakki - black NEW WEYBRIDGE - Keinonahkatakki - denim blue Nahkatakki - black MAXWELL - Nahkatakki - black Nahkatakki - black Nahkatakki - black BLOUSONE PELLE UOMO - Nahkatakki - black NEW WEYBRIDGE - Keinonahkatakki - burgundy Nahkatakki - schwarz CAFÉ RACER - Nahkatakki - black Nahkatakki - nero Nahkatakki - brown Nahkatakki - nero LIMITED EDITION - ARTIC - Nahkatakki - offwhite Nahkatakki - black Nahkatakki - grau NEW WEYBRIDGE - Keinonahkatakki - black Nahkatakki - brown/yellow BRAINTICKET - Nahkatakki - tan Nahkatakki - black MARK PATCH - Nahkatakki - black

Nahkatakit sopivat monenlaisiin tilanteisiin ympäri vuoden!

Miesten nahkatakit ovat rakastettuja ja käytännöllisiä päällysvaatteita. Niiden kestävyys ja monikäyttöisyys on valloittanut miehet ympäri maailmaa. Nahkatakki pysyy upean näköisenä kauan ja vain paranee entisestään ajan kuluessa. Jokaisella miehellä on tarvetta nahkatakille. Niissä on tarjolla monentyylisiä malleja, joten mies löytää niistä helposti omat suosikkinsa. Eripituiset nahkatakit sopivat monenlaisten asukokonaisuuksien rakentamiseen. Pidemmän takin alle mahtuu hyvin myös puku. Muotitakeissa on vartaloa imartelevia leikkauksia ja tyylikkäitä yksityiskohtia. Näyttävät vetoketjut, painonapit ja läppätaskut ovat käytännöllisiä, mutta samalla myös upean näköisiä yksityiskohtia. Soljet ja tehostesaumat antavat takeille yksilöllistä luonnetta. Joissakin malleissa on joustava resori helmassa ja kauluksessa. Kauluksien mallilla ja muodoilla on suuri merkitys takin ulkoasulle. Niissä on tarjolla näyttäviä ja hillittyjä muotoja sekä upeita karvakauluksia. Nahkatakit suojaavat tehokkaasti kylmältä ja tuulelta.

Nahkatakit ovat miehekkään näköisiä ja käytännöllisiä!

Valitse itsellesi miehekkäät nahkatakit Zalandon sivustolta. Näytät niissä upealta ja voit käyttää trenditakkejasi missä tahansa. Nahkaisten takkien mallit ovat yksilöllisiä ja niiden avulla voi korostaa omaa persoonallisuuttaan. Hanki itsellesi muutama laatutakki, joka kestää aikaa ja muuttuu vuosi vuodelta paremman näköiseksi. Puet niitä yhtä hyvin kangashousujen kuin farkkujenkin seuraksi. Näyttävän takin voit pukea sekä työmatkoille, että vapaa-aikaan, sillä ne ovat mukavan tuntuisia päällä. Valitse takkisi käyttötarkoituksen mukaan. Niistä löytyy lämpimiä hyvännäköisiä malleja, joissa tarkenet myös talvella. Nahkatakit saat käyttöösi trendikkäissä muotiväreissä. Klassinen musta on aina suosionsa huipulla, mutta tarjolla on myös erottuvia ja vaaleampia värejä. Voit valita takkivalikoimaasi upeita ruskean sävyjä, hillittyä harmaata tai tyylikästä beigeä. Tilaa itsellesi muodikkaat nahkatakit Zalandon verkkosivustolta. Niiden avulla on todella kätevää pukeutua tyylikkäästi ja pysyä samalla lämpimänä.