Takit

Miesten nahkatakit

Hinta
347
347
1817
1817
Käyttövinkki
Sisävuori
Uutuudet

58 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Nahkatakki - black Nahkatakki - nero Nahkatakki - nero Nahkatakki - black LIKEER - Nahkatakki - black HATCHET - Nahkatakki - black Nahkatakki - brown BOMBER - Nahkatakki - black Nahkatakki - schwarz N.Y.C LIMITED EDITION - Nahkatakki - black/orange GUNNERS - Nahkatakki - country brown 120 - Nahkatakki - dark navy SPEEDMASTER - Nahkatakki - matte brown Nahkatakki - black OUTLAW DAVID BECKHAM - Nahkatakki - oxblood Nahkatakki - grau Keinonahkatakki - black LIMITED EDITION - ARTIC - Nahkatakki - offwhite Nahkatakki - black Nahkatakki - black RIVE GAUCHE - Nahkatakki - cognac WITTERING - Nahkatakki - black brown Nahkatakki - black 184SM - Nahkatakki - black Nahkatakki - black Nahkatakki - grau MOTORCYCLE JKT - Nahkatakki - black Nahkatakki - brown/yellow Nahkatakki - red dark DANESCROFT - Nahkatakki - vintage brown Nahkatakki - black NEW WEYBRIDGE - Keinonahkatakki - black WEYBRIDGE - Nahkatakki - cognac IRIS SHEARLING - Nahkatakki - black

Nahkatakit sopivat monenlaisiin tilanteisiin ympäri vuoden!

Miesten nahkatakit ovat rakastettuja ja käytännöllisiä päällysvaatteita. Niiden kestävyys ja monikäyttöisyys on valloittanut miehet ympäri maailmaa. Nahkatakki pysyy upean näköisenä kauan ja vain paranee entisestään ajan kuluessa. Jokaisella miehellä on tarvetta nahkatakille. Niissä on tarjolla monentyylisiä malleja, joten mies löytää niistä helposti omat suosikkinsa. Eripituiset nahkatakit sopivat monenlaisten asukokonaisuuksien rakentamiseen. Pidemmän takin alle mahtuu hyvin myös puku. Muotitakeissa on vartaloa imartelevia leikkauksia ja tyylikkäitä yksityiskohtia. Näyttävät vetoketjut, painonapit ja läppätaskut ovat käytännöllisiä, mutta samalla myös upean näköisiä yksityiskohtia. Soljet ja tehostesaumat antavat takeille yksilöllistä luonnetta. Joissakin malleissa on joustava resori helmassa ja kauluksessa. Kauluksien mallilla ja muodoilla on suuri merkitys takin ulkoasulle. Niissä on tarjolla näyttäviä ja hillittyjä muotoja sekä upeita karvakauluksia. Nahkatakit suojaavat tehokkaasti kylmältä ja tuulelta.

Nahkatakit ovat miehekkään näköisiä ja käytännöllisiä!

Valitse itsellesi miehekkäät nahkatakit Zalandon sivustolta. Näytät niissä upealta ja voit käyttää trenditakkejasi missä tahansa. Nahkaisten takkien mallit ovat yksilöllisiä ja niiden avulla voi korostaa omaa persoonallisuuttaan. Hanki itsellesi muutama laatutakki, joka kestää aikaa ja muuttuu vuosi vuodelta paremman näköiseksi. Puet niitä yhtä hyvin kangashousujen kuin farkkujenkin seuraksi. Näyttävän takin voit pukea sekä työmatkoille, että vapaa-aikaan, sillä ne ovat mukavan tuntuisia päällä. Valitse takkisi käyttötarkoituksen mukaan. Niistä löytyy lämpimiä hyvännäköisiä malleja, joissa tarkenet myös talvella. Nahkatakit saat käyttöösi trendikkäissä muotiväreissä. Klassinen musta on aina suosionsa huipulla, mutta tarjolla on myös erottuvia ja vaaleampia värejä. Voit valita takkivalikoimaasi upeita ruskean sävyjä, hillittyä harmaata tai tyylikästä beigeä. Tilaa itsellesi muodikkaat nahkatakit Zalandon verkkosivustolta. Niiden avulla on todella kätevää pukeutua tyylikkäästi ja pysyä samalla lämpimänä.