Miesten premium-tennarit ovat hiljattain kehittyneet funktionaalisista vapaa-ajan kengistä viileiksi ja fiineiksi, punaiselle matollekin kelvollisiksi pukukengiksi. Sporttisten trendien valloittaessa pukeutumistyylejä – aina rennoista oloasuista siistiin bisnespukeutumiseen ja luksusta tihkuviin pukuihin asti ~ on tennarityylienkin kirjo muuttunut päätähuimaavan monipuoliseksi. On nahkaisia varsitennareita komeilla kirjailuilla, retroja plimsoll-kenkiä ja suorituskykyisiä treenikenkiä niin tyylikkäisiin menoihin kuin nopeisiin lähtöihinkin.

Vallankumouksellisen kuuma trendi: premium-tennarit

Lähestulkoon jokaisella huippubrändillä on nykyään oma tennarimallistonsa. Niin suuren suosion tennarit ovat saavuttaneet. Urbaaniin elämänmenoon ei yksinkertaisesti sovi enää kankeat ja vanhanaikaiset kalossit. Tennarit jalassa olet sekä nopea että sulava liikkeissäsi. Kevyissä kangastennareissa käyskentelet rennosti ja mukavasti rauhallisina hetkinä, mutta voit milloin tahansa pinkaista juoksuun, kun kiire yllättää. Nämä kesäiset kengät näyttävät upeilta merellisen raikkaissa kuoseissa sinisten farkkujen ja valkoisen t-paidan kanssa. Premium-tennarit nostavat tämän kepeän perustyylin täysin uudelle tasolle. Perinteiset plimsoll-tennarit ovat retrosti coolit ja ihanan käytännölliset jopa valkoisina. Jos ne likaantuvat, heitä ne vain pesukoneeseen ja kenkäsi ovat jälleen siistit. Kanvaasitennareita jämäkämmät nahkatennarit muuttuvat sitä muodollisemmaksi mitä tummemmat ne ovat. Mokkapintaiset, matalavartiset mallit näyttävät tyylikkään utuisilta kiiltäväpintaisiin detaljeihin yhdistettynä. Hyvänä kontrastina toimivat myös vaimeasti hohtavat nahkatehosteet.

Luottotyyleistä ekstravagantteihin muotiluomuksiin

Logoilla, printeillä ja kirjailuilla on oma vaikutuksensa tennareiden tyyliin. Monet premium-tennarit on kuvioitu räväkästi brändin helposti tunnistettavalla logolla. Statussymbolin paikka saattaa vaihdella pitkästä varresta kengän kärkeen. Varsinkin luksusmerkkien logot nousevat näyttävästi esiin kengän muusta muotoilusta. Bling-blingiä lisäämään saattaa tennareihin olla lisättynä isoja metallidetaljeja. Kaikkein loisteliaimmat premium-mallit ovat kokonaan hopeisia tai kultaisia. Nämä kengät kannattaa ehdottomasti varata elämäsi vauhdikkaimpiin bileisiin. Koruttomat, intensiivisen tummat nahkatennarit ovat täydellinen pari luottokengiksi. Ne sopivat jokaiseen asuusi ja liukuvat kätevästi arjesta juhlaan. Vain kevyt kiillotus pintaan ja kengät ovat kuin uudet. Ruskeat nahkatennarit valloittavat luotettavina arkikenkinä. Ne tuovat mukavaa lämpöä siniseen farkkuasuun ja kengät on helppo yhdistää moniin nahka-asusteisiin, kuten nahkareppuun tai -laukkuun. Useasta eri tekstuurista tai väristä koostuvat tennarit näyttävät aina astetta sporttisemmalta kuin yksiväriset kengät. Kaikkein vauhdikkaimmilla raidoilla kuvioidut premium-tennarit ovatkin usein puhtaasti urheiluun tarkoitettuja ja niiden ominaisuudet tulevat parhaiten esiin lenkkipolulla tai treeneissä.

Uudet tennaritrendit