Puvut

Miesten puvunhousut

Suodatin

338 tuotetta

Etsitkö asiallisia housuja tyylikkääseen uraputkeen? Hyvin istuvat miesten puvunhousut ovat paikallaan urbaaneissa tyyleissä. Nämä edustavan asiatyylin suosikkihousut yhdistyvät luontevasti komean puvuntakin kanssa. Tämä yhdistelmä on parhaimmillaan erityisesti uskottavuutta vaativissa tilanteissa. Näillä housuilla voi kuitenkin säväyttää myös rokkihenkisessä pukeutumisessa. Saat tietysti miksata niitä mielesi mukaan myös sporttisuutta heijastaviin yläosiin. Ne antavat huolettomille paidoille uudenlaista karismaa ja saavat aikaan omaperäisiä kontrasteja.

Puvunhousut heijastavat klassisuutta ja miehekkäitä trendejä

Onko edessäsi taas yksi kokous, jossa haluat osoittaa arvovaltaisuutta tyylikkäällä pukeutumisella? Voit yhdistellä miesten puvunhousujen kanssa hienostuneita bisnespaitoja makusi mukaan. Ne voivat olla hillittyjä tai niissä voi olla vaikka huipputyylikäs himmeästi hohtava pinta. Jos päätät solahtaa perusvalkoiseen bisnespaitaan, todennäköisesti liität siihen vielä solmion ja herrasmiesmäisen pikkutakinkin. Oletko koskaan kokeillut kauluspaitaa, jossa on persoonallinen pystykaulus? Ehkä etsitkin hyvännäköistä vaatepartta vaativaan peruspäivään toimistossa. Nämä puvunhousut käyvät myös casualeihin kuviopaitoihin, joista voit napata asuusi vaikka pieniä tai suuria ruutuja. Ovatko suosikkejasi veitsenterävät prässit vai täysin prässittömät housut? Hollywood-näyttelijä Nicholas Hoult on nähty sinisissä prässätyissä housuissa ja punaisessa kaksirivisessä villakangastakissa. Valkoista paitaa tehostaa tumma solmio. Kelpaisivatko nämä ideat sinunkin katutyyliisi?

Puvunhousut luovuttavat tyyleihin asiallisen vivahteen

Puvunhousuissa on pinnassaan klassisia värejä ja huipputrendikkäitä kuvioita. Suositko niissä pienikuvioisia kankaita vai nautitko rohkeammasta tyylistä? Voit rakentaa näiden housujen avulla tummia ja maskuliinisia asukokonaisuuksia yhdistämällä ne esimerkiksi klassiseen nahkatakkiin. Housujen vaaleat sävyt käyvät myös neuleisiin, joissa on viileä värimaailma. Housujen ja paitojen yhtenäinen ilme nostaa esille komean kellon tai miehekkään rannekorun. Asustaisitko myös värikkäillä kuulokkeilla ja asuun sopivilla aurinkolaseilla? Säädä tyylejä muodikkailla laukuilla ja jalkineilla. Asianmukaiset puvunkengät ovat tietysti tarpeen tärkeissä tapaamisissa tai arvokkaissa juhlissa. Olisiko omissasi esimerkiksi toisistaan poikkeavia tekstuuripintoja, huomionarvoisia värileikkejä tai näyttäviä tehosteompeleita? Nilkkurit taas käyvät huolettomaan asukokonaisuuteen, niissähän voisi olla vaikka vyön kanssa samanhenkisiä metalliosia.

Tutustu myös